ben bir iki gündür takip etmiştim tamamen şans eseri integra motoru başatan 7500 tl idi sonra 8500 oldu şimdi gördüm 12 500 olmuş ilginç bir durum
ben bir iki gündür takip etmiştim tamamen şans eseri integra motoru başatan 7500 tl idi sonra 8500 oldu şimdi gördüm 12 500 olmuş ilginç bir durum
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Spec R motorda gözüm kaldı mis gibi 240 hp...
Murat CANTÜRK
Trafik ve Kasko teklifleri için lütfen pm mail atınız.
Renpar Sigorta
info@renpar.net
supranın manuel şanzumanı motordan pahalı![]()
bunun kargosu sanzımanı ıvırı zıvırı da var =) difransiyel var şu var bu var ha bi de yasal mı degilmi bu olayıda var =)
adama 2 gün önce msj atmıştım bi motorlar ilgili, motorlar ankara da dedi direk, onun dışında parça isterseniz (arabanın herhangi bir parçası vs) 1 ay sivarında elimde olur diyodu...
arkadaşlar konu ile alakalı eklerseniz yardımcı olurum tanıyorum satan arkadaşları despex16@hotmail.com fiyatlarla alakalı sorunda yok![]()
SPECLERİNİ YERİM SENİN(SONUNU DÜŞÜNEN KAHRAMAN OLAMAZ )
fifty tunning kıprıs aracılığı ile geliyor %99.9, integra motorunun fiyatı gün be gün artmakta, supranınki normal US fiyatları max 2000, 2500$ civarlarında.
işte tanıyan varmış arkadaş yardımcı olur.
faturası varsa işletebilirsin ben denizlideyim s13 e sr20det i işlettim hiçte problem çıkmadı ilk önce bi makina mühendisi proje çiziyor daha sonra bu çizdiği projeyi mühendisler odası onaylıyor mühendisler odası onayladıysa korkmayın vize de bu motor bu arabaya olur mu falan diye bakmıyorlar sadece motor numarasına dikkat ediyorlar ve bitti başka bişey yok yani benin başıma gelmedi
resimler yerinde çekilmiş mesela kıbrısda arkadaşı çekmiştir kanka bunu sat türkiyede göndeririz parasını alınca demişlerdir
böyle bir yorum yapıyım bende..
motorların şu an burda olduğunu sanmıyırum
Halkını cehalet ve sefalete teslim eden yöneticiler yok olmaya,cehalet ve sefalete sürükleyen yöneticileri seçen halk ise köle olmaya mahkûmdur.ATATÜRK
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)