@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
istediğiniz modeliogatech den bulabilir yada isteyebilirsiniz adres:ankara cad.no:116 sirkeci istanbul tel:0-212-5121361
mechanix kardesımın sıparıslerını verdım bılesınız
tanesı 35 ytlye geldı kargo dahil japonyadan buraya![]()
KA Style
hobby time ı biliyosundur. ben oradan siparş vermiştim bikaç plastik model. yaptım fakat bi sorum olacak şimdi orijinal siyah plastiğin üzerine yapıştırduğım decaller bir süre sonra soyuluyor ne yapmam lazım. illa boyanınya da verniğin üzerine mi yapştırmam lazım tutması için?
Azim Oto Özel Ford Servisi
http://www.azimfordservisi.com/
sımdı soyle yaparsan daha iyi olur omer...
Boyayı at sora compoundla parlat decalı at ve uzerıne ts-1 celar tamiya vernık at ozaman cıkmaz.
yoksa her halukarda soyulucaktır suya uyguladıgın ıcın su ucuyor e kalkıyo decalde...
ama decallerı sakın atma tekrar suyla yumusatıp kullanabılırsın...
Berent senınkınden ses seda yok kardesım merak etme aklımdasın.
KA Style
dekalo şiddetle tavsiye edilir insan kendini kaybediyo icerde
arayanlara gri evo9 punto s1600 flnda vardı
1881 - 193∞
dekalonun adresı bedne var
tahtakale cad. no:30 dekalo han eminönu
0212 514 06 04 - 05
www.dekalo.com
KA Style
Bizim işyerine Dekalo 1 dk bile değil hemen dibimizde
Ekincioğluda hani bu yenicamii oldugu yerde meydanın oldugu yerde peynır kuruyemiş satan yerler war mısırcarsının arka tarafında hatta kurukahcci mehmet efendının orda
Yda HAMDİ restorant ın 2-3 bina yanında baya büyük biryer 2. katta die cast yeri
Beyler 4x4 Tamiya arıyorum![]()
aklınızda olsun elinde olan varsa yada bildigi v.s pm atabilir..
+Dekalo'ya gidin gorun,tanısın hic bisey almasanız bile ugrayın,cok icten insanlar kac kere saatlerce kalıp muhabbet ettigimi bilirim![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Kanyondaki oyuncakcıda 1/18 skylıne gtr ve evo9 buldum 160şar bin YTL di ama ne olursa olsn affetmedim![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)