ben varım rc olarak ofna cd3 rtr yakıtlı aracım var diecast oalrak ise 2 adet elimde mirafori birne bis birtane chevy 58 model birtane mercury bir adet subaru ve 1 adette supra var
ben varım rc olarak ofna cd3 rtr yakıtlı aracım var diecast oalrak ise 2 adet elimde mirafori birne bis birtane chevy 58 model birtane mercury bir adet subaru ve 1 adette supra var
www.egeturbo.com
Turbo asker
serencebey bana s13 type-x olsunfiyati aynen mustafanin dedigi gibi tam 25 ytl olsun
tesekkur ederim haber bekliorum
![]()
http://i1230.photobucket.com/albums/...a/imzatech.jpg
JDMWorksPHOTOWORKSEtme eşşekle muhabbet küstürürsün...
Bunlar da benden
![]()
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
sirkeci eminönü ve sultanahmet civarlarında çok fazla dükkan var iş yerim bu tarafta olduğu için biliyorum tam tarif isterseniz özel mesaj atın yada hafta sonları buluşup götürebilirim sizleri müsait zaman ayarlanırsaç
Samsa
Bende o ucuz modellerden istoorumRx8,rx7,s2000,e46m3,bide sedan bi e46
Bide bbs ch jant bulursak süper olur kendi arabamdan yapcam 2bmwyi birleştirim
Bide sedan olan mtech olursa ii olur:PEhueuhehue
bu model olayına bi cozum gele bu sitede bi toptancı olsa toptan alırız herhalde 100 tane![]()
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
Yaw sölemiyim diyorumda İkitellide oyuncakçıların toptancıları var. Yanlız nie sölemiyim diyorum yollar çok bozuk. Devasa dükkanlar içi oyuncak dolu. Bazı yerlerde sadece ufak ufak arabalar var bazı yerlerde ise böle kutusunda altında ahşap görünümlü kaidesi felan var. Ama detay ve kalite olayını bilmiyorum![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
istoçta görmüştüm geçen sene ben,x-tuner'ları toptancısı 8-9ytl den veriyordu.
başka bi dükkanda da güzel diecast modeller görmüştüm ama girememiştim,oralardan güzel şeyler çıkabilir.
Yer nerde tamBizim fabrikaya giderim ordan şirket arabasıyla geçerim ben
Eer işe yarıycak bişi warsa ,steyenlerede alırım
![]()
istoçta arkadaşım. süper market gibi oyuncakçılar var. adetli alırsan toptan fiyata verirler. ben viper m3 felan almıştım ama sağolsun yeğenler ağlaya ağlaya aldılar![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Tarif aliyim mi![]()
Şu an 4 kullanıcı var. (0 üye ve 4 konuk)