dielim 1:10 tamiya nitro lu aldım gerekli kumanda vs neler lazımsa aldım bunun sanırım kep deniyor bi tane impreza aldım buna far fln takanlar var onlar nitrolulara yapılıyor mu ?
aracı rtr olarak aldıysan bu aracta kumanda gibi olaylar var eğer rtr değilse kumandayı eklemek zorundasın
far felan olayını nitrolularada yapıyorlar ??
callmeınsıde ve emresener var onlar bu işi yapıyorlar kep e far olayını onlardan bilgi alabilrsin ve kendinde biraz urasınca yapabilrsin
tt01 bide tt01D var farkları nelerdir bide bunlar elektirikli oldugu için kaç basar merak ediyorum nitrolu gibi drift yapabilir mi asfaltta o kdr gücü var mı
TT01 normal elektirikli bir modeldır.
TT01D ise Drift sasesidir. Kamber ayarları toe in-out ayarları vs mevcuttur. fabrıkadan uzerınde sport tune motor ile gelir.
Sadece nirtolu araclar drift yapar dıe bır kural yok bu işte. Aslına bakarsan EPlerdaha cok drifte yatkın. Nıtroda drift yapabılmek ıcın sabır bır tork alman cok zor. ondan sadece High Speed Drift olabılır. Bende kendi cektigimiz bazı ornek videolar var HSD icin istersen paylasırım.
EPde ne yapmak ıstedıgın vcok onemli hızlı mı gıtmek driftmi yapmak.![]()
KA Style
Station Wagon Subaru Impreza GC8 elinde olan varsa makul fiyatlara satmak isterse talibimrenk farketmez ben onu beyaza boyatırım sanayide
![]()
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Geçen gün gördüm
http://cgi.ebay.com/1-24-Hasegawa-SU...3A1%7C294%3A50
Cano konu ne olmuş yaaa
XOR arkadaşım GC8 bulmak zor zaten bırak Station ınını
ama el emeği ile normal GC8 i Station yaparız ama pahalı olur
Olcaybora kardeşim.. Eğer ki bu işe yeni girceksen GP çok gereksiz atraksiyon olur.. Drift istiosun ama bu GP aracla mumkun olmayacak kadar zor.. Ep araclarda da tt01 model i gayet uygun ve yaygın b aractır.. Kep olayında ise e92 zaten yok e90 alıcaksın bende var bi tane satılık 60lira keptt01 istersen oda var 250 lira RTR tak kullan speck..
Msne ekle konuşuruz istanbula dönünce ben..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)