aynısının kepi farklı olanından almıştım kullanamadım 3te 1i fiyatına sattım kurtuldum
evde uçuramassın dışarda rüzgardan çok etkileniyor olmuyor
her yerini kırdım malzemelerini buldum aldım helikopterin parasına mal oldu inat ettim heves ettim olmadı beceremedim
ama arkadaşımda var modifiye etti uçurdu gayet keyif aldı ama sabır işi uçurmayı öğrenmek![]()
Biz daha iyisini alana kadar en iyisi bu
Uçurulacak en güzel yer kapalı bir hangar yada basketbol sahası tadında mekanlar
2 sene kadar önce twister bell 47 almıştık 2-3 takım pal i evde harcadıktan sonra dışarıya attım kendimi ve kullanmayı ciddi anlamda çözdüm. Kalibrasyon ve ince ayarı güzel yapıldıktan sonra uçurmak çok keyifli gerçekten. Alırken en çok dikkat edilmesi gereken şey yedek parçasının bulunması. RCDrift ten sonra en eğlenceli şey diyebilirim.
![]()
mali kirilsin ya zaten kirmadan ogrenemicezkuzenim t maxx 3.3 aldi rodaji bitirdik ya allah cakiverdik bi yere alt tasiyici kirildi
tm swift alcaktim ama o bukadar stabil degil , birde bunun icinde esky simulator cdsi var , kumandayi pc ye baglayip simulasyon da ucuruyorsun . bakalim dun verdim siparisi .
abi yedek parcasi cok fazla ve ucuz , en pahali malzemesi cnc metal pervaneler 18$ civarinda
shipping dahil 90$ civari
birazda secerken parcasina ve modifiye edilebilirligine baktim videolarida izleyinca gaza gelio insan![]()
cok pahali bi helikopter degil hemde parcasi cok oldugundan sanirim ogrenene kadar is gorucektir , zaten okudugum kadariyla yeni baslayanlar ve orta halli ucan kisilere uygun seklinde yazilmis .
Straights are for fast cars, but turns are for fast drivers!
Die-cast topici bulmuşken sormak istiyorum,
Bende s2000 maisto die-cast'i var, bir kaç kez raftan düştüğü için boyası zedelenmiş durumda, hem de vize zamanı sıkıntıdan uğraş olsun diye rengini değiştirmek istiyorum.
Bildiğimiz araba boyasıyla yapabilir miyiz (100 gr boya var yapmak istediğim rengin elimde)? Yoksa sprey boya ile de aynı sonucu alabilir miyiz?
kısaca boya sökücü-1000zımpara(cok gerekli degil)-astar-boya-vernik-pasta cila yeterli kolay gelisin
helikopterim bugun geldi ucurmasi biraz zor gerci ben daha once hic ucurmadimsimdiden bi cok yere caktim bugun kirilmazsa sanirim baska zaman kirilmaz
![]()
bide pervane carpti bacagim kesildide onu solemiorumzormus ama tam alistim diosun guum giriosun bi yere . arabadan sasmican ucmak felan neyimize
![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)