-
Bu arada ben yukarıdaki yazımı CYG Yücel için yazmıştım. Koray abinin eklediği diğer dükkan da Yücel'den alıp satıyor zaten. Kendi ve çevremdeki insanların yaşadığı tecrübelere dayanarak pek tavsiye edeceğim bir dükkan değildir kendisi. Fiyatlar da ortada zaten :)
-
Alıntı:
Nightfish Nickli Üyeden Alıntı
Bu arada ben yukarıdaki yazımı CYG Yücel için yazmıştım. Koray abinin eklediği diğer dükkan da Yücel'den alıp satıyor zaten. Kendi ve çevremdeki insanların yaşadığı tecrübelere dayanarak pek tavsiye edeceğim bir dükkan değildir kendisi. Fiyatlar da ortada zaten :)
Bugün gelen ürünümü bahsettiğiniz kişiden aldım,yani sedattan. Herhangi bir sorun yaşamadım gayette ilgili bir satıcı. Kargolaması da güzeldi.
Fiyatını önce yücel abi'ye sordum elinde yoktu,daha sonra bu kişiden aynı fiyata aldım. Yücel abi ile aynı fiyatlara satıyor hemen hemen. Yücel abi nakitte biraz daha güzellik yapabilir belki
-
Alıntı:
Bende biraz aratıp buldum. Açıkçası hiç bilmiyorum bu piyasayı ama fiyatları görünce pek iyi niyetli olmadığını belirttim :D :D
http://1.bp.blogspot.com/_N6E3vEv-UY...niz-784796.jpg
-
Abi yanlışınız var yücel abi'ye otto e30 m3'ü ne kadara bulursun bana dedim,600-650 arası bir rakamı olur yine dedi. Bu kişide kırmızı e30 m3 vardı hatta satıldı geçen gün 675 tl'den sahibinden get üzerinden. Nakit 600 e bırakırım demişti.
yani üç aşağı beş yukarı beraber sayılır rakamlar
-
Alıntı:
Anıl E. Nickli Üyeden Alıntı
Abi yanlışınız var yücel abi'ye otto e30 m3'ü ne kadara bulursun bana dedim,600-650 arası bir rakamı olur yine dedi. Bu kişide kırmızı e30 m3 vardı hatta satıldı geçen gün 675 tl'den sahibinden get üzerinden. Nakit 600 e bırakırım demişti.
yani üç aşağı beş yukarı beraber sayılır rakamlar
Yücel toptancı olduğundan bayilerine zaten daha farklı bir fiyattan satış yapıyor.
Yanlış anlaşılma olmasın, Yücel'i de hiç sevmem de kötünün iyisi işte bana göre :) Ortaokul zamanlarımdan beri bu hobiyle ilgiliyim, sektörde tanımadığım insan kalmadı. En son tüm satıcılar sapıtınca bırakıp model uçağa yöneldim ben de :)
Sedat ile ilgili açılmış dolandırıcılık konusu bile mevcut bazı diecast forumlarında. Detaylara pek giremeyeceğim de, o sebepten kendisi bana pek güvenilir gelmiyor.
Otto'ları 250 TL'den aldığım günler aklıma geldikçe 650 duyunca bir tuhaf oluyorum.
-
Alıntı:
Yücel toptancı olduğundan bayilerine zaten daha farklı bir fiyattan satış yapıyor.
Yanlış anlaşılma olmasın, Yücel'i de hiç sevmem de kötünün iyisi işte bana göre :) Ortaokul zamanlarımdan beri bu hobiyle ilgiliyim, sektörde tanımadığım insan kalmadı. En son tüm satıcılar sapıtınca bırakıp model uçağa yöneldim ben de :)
Sedat ile ilgili açılmış dolandırıcılık konusu bile mevcut bazı diecast forumlarında. Detaylara pek giremeyeceğim de, o sebepten kendisi bana pek güvenilir gelmiyor.
Otto'ları 250 TL'den aldığım günler aklıma geldikçe 650 duyunca bir tuhaf oluyorum.
Doğrudur ben daha yeni girdim işin içine . O zaman bahsettiğiniz kişiye dikkat edelim, ee napıcaz bestelhobi'de en güzel kazıkçılardan sanırım :D
250-300 tl zamanlarını ben de duydum altuğ da söyledi,kötü zamana denk geldim :)
-
Bestelhobi ve Ankara Şımarık Oyuncak tuttuğunu seven takım :) Mevcut piyasada en uygun fiyatları yine CYG veriyor. Fazla talep gören modeller özellikle en uygun CYG'den alınabilir. Fazla talep görmeyenleri tüm siteler yüksek fiyatla listeliyor, Diecast.com.tr pazarlık yaparken diğerleri burnundan kıl aldırmıyor :)
Facebookta satış grupları vardı 4-5 ay öncesine kadar. Hepsinden çıktığım için güncel halini bilmiyorum ancak oralarda çok daha mantıklı fiyatlara model bulunabiliyordu en son. Kurlar bu kadar uçmasaydı yurtdışından şaka gibi paralara alınabiliyordu ancak o yol da kapandı maalesef. En güzel yanı yine sahibinden.com ve satış gruplarını kovalamak.
-
model işi çok ***
işin sonu yok el veren bedenini kaptırır :D
-
Alıntı:
Tholl-ga Nickli Üyeden Alıntı
model işi çok ***
İşte bir bağımlının itirafları :D
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
sana günah çıkartalım abi,dinle bizi kapalı kapılar ardında :D
-
Alıntı:
sana günah çıkartalım abi,dinle bizi kapalı kapılar ardında :D
Tolganın zamanında işlediği günahları saymak için 5 kişi tutmak lazım :D :D
-
Ben de 1/18 ile başlayıp mükemmel döviz kurlarından dolayı 1/64 e kadar düştüm.
Kafama göre gördüğüm yerlerde ya da facebook grupları üzerinden alıyorum.
Ufak tefek customlar da yapıyorum :D esmese de gürlüyor işte :D
http://i66.tinypic.com/4i1rv4.jpg
http://i66.tinypic.com/10z9u94.jpg
Far/stop vs. detayı için kalemler
http://i63.tinypic.com/p6d1c.jpg
Wheel swap :D
http://i67.tinypic.com/2mruzax.jpg
-
Ülkede hobi sahibi olmak bile dert amk her konuda iskiliyoruz.
-
-
Alıntı:
model işi çok ***
sen buldun mu e36m3lw :D
Bu arada bende otto s13 var :D ama satmam :D :D :D
-
-
-
Alıntı:
XoR Nickli Üyeden Alıntı
öyle bir anda model çıkarıyolarki gavurlar :D
Alıntı:
Berk007 Nickli Üyeden Alıntı
sen buldun mu e36m3lw :D
yok ya bulamadık denk gelir illaki
https://i.hizliresim.com/QLALny.jpg
Special edition ;)
-
@Anıl E. maşallah kazasız belasız :)
-
tamiya ,revell, amt , jufimi ,hasegawe modellerle uğraşan varmı aramızda
-
Alıntı:
model işi çok ***
ben neremi kaptırdım farkında değilim :)
-
Alıntı:
Ebubkr Nickli Üyeden Alıntı
ben neremi kaptırdım farkında değilim :)
sen çok yanlış geldin dön böyle :D hahaha
-
-
1976 Fiat 131 Mirafiori Abarth Stradale - 1:18 Laudoracing Models
-
-
-
-
-
@SErhat.
harika valla çok güzel gözüküyorlar.
Merv-bmw herkes zaten bir şekilde topluyor ama senin italyan sırası ve italyan fransız karışımı en alt sıran da ayrı güzel
-
Alıntı:
SErhat. Nickli Üyeden Alıntı
Maşallah muhteşem. Sen nasıl japoncusun onu hala anlamadım ama :))
-
Ben de ufaktan koleksiyonu açıyorum bakalım,
https://i.hizliresim.com/k9L8yA.jpg
-
-
Alıntı:
Yenge seni evden kovmaz dimi :)))
-
evi başına yıkarım :D @AşkınS.
-
Alıntı:
imprezaWRC Nickli Üyeden Alıntı
İnanılmaz.
-
Alıntı:
Mivec_4G63 Nickli Üyeden Alıntı
Ben de ufaktan koleksiyonu açıyorum bakalım,
abi sen napmışsın :D bütün gtr'ları toplamışsın :) kıskandım şuan resmen :)
-
Alıntı:
sol baştaki autoart diğer hondaların üreticiler kim otto mu
-
Alıntı:
ef civic in detaylı fotolarını isteriz :)
-
Alıntı:
Low-Rider Nickli Üyeden Alıntı
@
SErhat.
harika valla çok güzel gözüküyorlar.
Merv-bmw herkes zaten bir şekilde topluyor ama senin italyan sırası ve italyan fransız karışımı en alt sıran da ayrı güzel
Teşekkür ederim. Ben sadece Mercedes-Benz E Serisi toplayacağım diye başladım; sonuç bu oldu.
İtalyanlar ve Fransızların bazı kült araçlarını seviyorum; o vesileyle istediğim araçlar üretildikçe alıyorum. :)
-
Alıntı:
Maşallah muhteşem. Sen nasıl japoncusun onu hala anlamadım ama :))
Hahah. Sorunsuz olduğundan. :D
İşin garibi; hiç Japon araç almadım daha. Ama ilerde belki senin EG'yi verirsin bana. :)