1:18 FK2 - FK8 Type-R bulabileceğimiz bir yer varmıdır ?
Printable View
1:18 FK2 - FK8 Type-R bulabileceğimiz bir yer varmıdır ?
buradan alabilirsin..
ama kargo vs ekstra hesaplaman lazım :)
5 modele kadar aynı ücretti yanılmıyorsam, 5 tane alınca da gümrük vs :D
Siyah Civic Type-R 1:18
Beyaz Civic Type-R 1:18
Eğer indirimde ki ürünleri yakalarsan(üstte ki link için konuşuyorum) her türlü Türkiye piyasasından daha uyguna alıyorsun. Hatta çoğu ürün buradan daha uyguna geliyor. 14.95 euro kargo ücreti 2 tane de alsan 3 tane de alsan kargo aynı. Gümrük olayını da kaç model ile sınırlı tutuyorlar bilmiyorum. Almış olduğun ürünlerin toplamının yarısının %18 kdv sini ödüyorsun sanırım.
Ben de alacağım ama alamadım bir türlü :)
Hotwheelsciler birşey soracağım kutudamı saklıyorsunuz arabaları, çıkartıyor musunuz?
Genelde kutuda saklarlar :D
Kutuda saklıyorum ben kutular üretildiği yıllarca değişim gösteriyor böylece daha değerli olucaktır ilerde çok sevdiğim modellerden iki tane alıyorum biri kutulu biri açık sergilemek için :) Özel seriler kutularından belli oluyor bazılarında o yüzden kutulu saklamak daha önemli bence :)
Tamamdır, Pazartesi ofis dışında olacağım ama hafta içinde çözerim ben sana bir tane.
Ben alıştım artık o yüzden önemli değil bulamaya bulamaya alıştım eskiden her markayı buluyordum ama son 2 senedir koleksiyoncular artıığından dolayımı bilmiyorum bulunmuyor hiç bir model 2 aydır antalyada aratıyorum rs6 yok onu ararken eksikler keşfediyorum bu sefer onlarıda arıyorum alıştım bayağı :D Hayırlı olsun bu arada izmir :)
Teşekkür ederim :) RS6 kolaylıkla hallederim, çevrede 2-3 dükkanda var. Benim de bakmadığım yer kalmadı ama Aventador, Countach ve Porsche modellerini bir türlü bulamadım.
Porsche serisimi arıyorsunuz yoksa heran gibi modelinimi izmitten bakarım bende @HondatugraL antalya hotwhells arama bulma işlerinden sorumlu müdürüme durumu ilettirim banada crx rs6 arıyordu :)
Bende hotwheels alıyorumda beğendiğim modeller sadece golf mk2 buldum.
Skyline serisini aldım, birkaç Amerikan crx falan.. Ama kutuda durmasalar daha iyi sanki
Vallah istanbula taşıncam crx te bulamadım dı porsche izmitte fazlasıyla vardı çıktığım zaman denk getirip alırım bir tek gt serisi sıkıntı o zor bulunuyor onu bulmuştum allahtan porsche carrea gt falan çok denk geliyordum keşke önceden haberim olsaydı :)
QUOTE=SeRKaN;8541072]Bende hotwheels alıyorumda beğendiğim modeller sadece golf mk2 buldum.
Skyline serisini aldım, birkaç Amerikan crx falan.. Ama kutuda durmasalar daha iyi sanki ��[/QUOTE]
Tamamen size kalmış ben genelini söylemiştim hotwheelcilerin heran gibi bir kuralı yok saklamanın :)
Yaklaşık 100€ gibi bir fiyatı var.
@gan
Yaklaşık 100€ gibi bir fiyatı var.
Drone kullanan varmı ?
Kaliteleri çok iyi durmasa da enteresan araçlar ve parçalar var kamyon otobüs vs
Select Toys Model Araclar Kampanyası ve İndirim Fırsatları - Markafoni
Şu kamyonlardan bir tane alıcam uzun @altugkocer abinin stantlardan sonra aklıma girmişti iyice tam öyle bir yerde dekor olarak kullanmalıkmış kamyonlar :)
M O D E L I S S I M O
şu link'de bulunan üreticiden ürün alan oldu mu ? Paragon.
f/p olarak iyi diyorlar genelde;ama bilmiyorum.
M O D E L I S S I M O
şu link'de bulunan üreticiden ürün alan oldu mu ? Paragon.
f/p olarak iyi diyorlar genelde;ama bilmiyorum.
Ali expresten getiren oldu mu. Bedel kısmı ayarlanır zaten.
Ben de su modeli baktım. Piyasada A3 yok. Bu paraları eder mi.
Bir ara servislerde satılıyordu A3 orada da yok.
TRY 300.60 | 1:18 Diecast Model for Audi A3 Sportback Black SUV Alloy Toy Car Miniature Collection Gift
1:18 Diecast Model for Audi A3 Sportback Black SUV Alloy Toy Car Miniature Collection Gift -in Action & Toy Figures from Toys & Hobbies on Aliexpress.com | Alibaba Group
Aliden bunu sipariş ettim bakalım nasıl bir şey çıkacak, kargo dahil 300 tl falan tutuyor.
Tahmini Teslimat Zamanı