:) :) :) :) :) yıkıldım
Printable View
Yok abi ewinin onune kdr geliyim diorum hala yok dior malin saglam olsa nie yok diyesin gunahini almiyim ama bana öle geldi ki bugun uskudarda biriyle bulustuk corvette c6 aldim cizik yok malina guvenen tak diye satar.filmde agir kaza geciriodu o supra zaten :D
Diğer ilanlarında bir tane acura rsx var , o fotoları diecastturk'ten hatırlıyorum.Oraya bakabilirsin ilanı var mı diye.
Birde ben başka bir ilan için mesaj atiyim bakiyim belki verir:D
elinde z3 m olan varsa uygun bi ücret karşılığında isteyebilirim. ;)
mavi tercih sebebidir. :)
coupe olacak. ;)
allahım lastiklere bak. :D
Yok moruk sökmedik bunun boyasını,zımpara+astar+boya(bildigin sprey boya).. Yalnız boyaya/renge göre biraz uğraştırabiliyor mesela bu altın renginde biraz uğraştırdı..Buick GNX yapıyoruz birtane siyahtı orj. rengi zımpara+beyaz astar boya+florasan renk diye geçen sprey boyalardan biriyle yaptık 2 kere komple boyandı araç ve biraz atma yaptı:) 3.kez boyayacagız artık ancak olur..İlk önce 1:24 uygun fiyata aldıgın arabalar üstünde deneme yap bence:icon_tup:
Ben de fn2yi beyaza boyayacağım :)
Cok sakatmis bu isi garantili yapicak bi yer bulmak lazim zati arabayi bulana kdr catladim...
Araç / Kara Aracı / toyota supro 118 ölçek çalışır durumda sahibinden.com'da
Al bunu far,stop filan söküldügü kadar sök maskele ya da,şaseden ayır kepi,ondan sonra zımparala filan güzelce boya denemis olursun hem..:)
Boyama işlemini yapıcak arkadaşlar resimli bir anlatım ile yapıcaklara öncelik edebilirmi en azından kafamızda canlansın bir modeli haşat edicez o kesinde :D
En azından görmüş olalım... :)
fiat 131 abarth
bmw e21 323
bmw e30 m3
bmw 635 csı
reno gordini
ferrari mat siyah dtm li bişi :D vs vs 1/18 autoart ve minichamps baya model almıştım bi ara ciddi paralar gömmüştüm tozlu raflarda duruyorlar şimdi :D