1:24 FUJIMI HONDA CIVIC TypeR EK-9 Later Type #03503 | eBay
36 dolar kendi fiyatı 17 dolar shipping 3 dolar takip no artı sigorta ;)
Printable View
1:24 FUJIMI HONDA CIVIC TypeR EK-9 Later Type #03503 | eBay
36 dolar kendi fiyatı 17 dolar shipping 3 dolar takip no artı sigorta ;)
rica ederim :)
106 GTi'ın Model oyuncağını bulan varmı Türkiyede dahil olmak üzere diğer ülkelerde uzun uğraşlarıma rağmen bulamadım.
Otto nun metal olarak xsi modeli var ama gti ı yok çok eskiden Google da araştırırken denk gelmiştim plastik kiti vardı bir daha bulamadım.bulsam 1 dk durmam
Bu ise bende girmeyi dusunuyorum ilk aracim olacak su linktekini almayi dusunuyorum
http://item.mobileweb.ebay.com/viewi...id=00830791262
Ebay den alisveris yapanlar yardimci olabilr mi ? Bir sorun cikar mi ya da elime ne kadar surede ulasir bilgi verebilecek var mi ?
cooper bulunabilen bi model istanbuldaki modelcilere baktınız mı ?
kargoyla model beklemek sıkıntılı oluyodu benim için ne zaman gelcek acaba bişe olurmu falan çok sabırsızlanıyodum :D tavsiyem önce burdaki modelcilere bakmanız ;)
PORSCHE 911 Carrera 3.8 RSR- 1/24 Fujimi #12311 NEW | eBay
golf 2 aldıktan sonra bunu buldum,gelecek ay kesin o porşu alcam.
haftaya elimde olur diye umuyorum.
ptesi kargoya verebilceğini söyledi,kendisi de tayvanda.sanırım cuma en kötü gelecek ptesi elimde olur.
ahanda satıcıda bu
eBay My World - v197999v
hımm bende az önce baktım hatta cüzdanı cıkardım cebimden sonra yerine koydum ama alırım sanırım :D yalnız balon tanpon yapmak zor olcak :) biliyorum jant da satılıyor ama shipping le cok pahalıya denk geliyor
tutmayın küçükenişteyi :D
bunuda aldım,hayırlsıı olsun
1:24 TAMIYA VOLKSWAGEN 1300 BETTLE(1966) VINTAGE | eBay
bende zayıf tanponu sevmiyorum :)
memleketine gitsem yapardım türk işini :D ama netten nekadar olcak bi deneyeyim :) aracı alırken jant da alırım olmadı.