süper siteymiş baya model var fiat'da linea doblo falan.
Sabri ve tolga kardeşlerime vitrinler için teşekkür ediyorum ayrı koyduğumdan amerikanların olduğu vitrine daha elektrik çekemedim bmw nin ki kendi tesisatı zaten,ilgi alakalarından dolayı sonsuz teşekkürler.Vitrine koyamadığım bir kaç subaru filan var yer yok diye ofisime getirmiyordum onlarıda getirebilirim artık.
![]()
gri e30 un detaylı fotoğrafı varmı ?
OEM+
Hiç bir modelimin detaylı fotoları yok malesef yogunlugum sebebi ilede ilgilenemiyorum ama en yakın zamanda eklemeye çalışırım.
Bu vitrinleri bile üstün körü bitince cepten çekmiştim.Arabaların yerleri filan baştan ayarlanması gerekenler var.Müsait bir zamanda yeni düzenlemelerle tekrar eklerim resimleri..
@Xdream : Yok walla başka o bitane öle alakasız bi modelcide bulup ucuk bir rakama almıştım ama mercedese abanınca 1/18 subaru evo serisini bozdum tolgaya kısmetmiş oda saolsun iyi bakıo cocuğa![]()
Emre sarı e36'yı satma düşüncen var mı?
Sırf jantlarını boyayacaktık,sökmüşken içininde rengini değiştirdik
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
İçi böyle daha güzel olmuş.
Madem boya işine girdiniz.Dışını da krem ya da beyaz yapın derim.![]()
Yok yahu bidaha sökmeye değmez![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bi tane Bburago Pre67 alıp toplayasım var da;fırsat bulamıyorum.Ama böyle projeleri de gördükçe daha fazla heves ediyorum.
Şu VW-Classic konusundaki arkasındaki Alman bayrağı kaplı olan araba gibi yapasım var..![]()
Buara birtane daha alıcam bende bunlardan tamponları filan iptal edip yapmak için,birde Burago buldum yeşil renkte hoşuma gitti o da onuda almayı düşünüyorum![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Ahmet bmw ve corvette serisinden bozmayi dusundugum yok zaten komple bir vitrin corvette bir vitrinde bmw yapmak istiorum eski we yenilerden corvette i yapmak kolayda bmw de cok kasa ve model war bir vitrin yetmicek sanirim![]()
Aynen Vette kolay olurda dedigin gibi Bmw-MB-Porsche v.s girerse işin içine biraz uğraşman gerekir dedigin gibi..E36'yı nerden temin ettin? Şansa mı buldun yoksa nette filan
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
kumandalı bir araç arıyorum arkadaşlar bana tavsiyelirniz nelerdir? makx limit 100-150?
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Bence biyerini daha hawai sortla kaplayın onun dışında pas işine girmeyin derim.Bu haliyle gayet guzel.Camlarınıda cıtırdan karartırsanız daha tok durur model.
Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)