O renk F1 Red olarak geçiyor.
Ben de hiç sevmem o rengi.Rosso Corso daha hoş geliyor gözüme.![]()
lamboların olduğu katı bana verin nolur.
allahım reventon bile var...
Ya şu basma işini nasıl yapıyorsunuz bir kaç modeli bende düşürebilirim kıyabilirsem
Birde @baran elinde başka 99 beyaz subaru warmı
tolga gerçek araba wersen yıne wermem dıo![]()
emre bak ışıklı böle oluo senden böle foto bekliyorum
bugun koleksiyonuma bir kaç araç daha ekledim tolganın cok yardımı oldu sağolsun.park alanı kalmadığından ek raf verdi
![]()
dolap hazır mı yoksa sen mı yaptırdın ? benımkıler dolabın ustunde tozdan gozukmuyorlar boyle bırsey lazımda ...
Kim ise doğru demiş..
Benim de elimde '99 Subaru olsa ben de vermezdim.He şu anda japon toplamıyorum ama elimde olmasını isterdim.Hastası çok fazla.
Hele hele '99 Richard Burns'ün kullandığı gece yarışına ait olan bir araç olsaydı elimde şu anda 5-6 modele şak diye kaynak olarak kullanabilirdim o 99'u..![]()
die-cast modele pek ilgim alakam yok aslinda ama elimde bi tane camaro ss var 1:18 olcekli..
ama hirs yaptim bi tane mumkunse kirmizi tek kapi bi golf mk2 bulucam, bizim golfun icine koyucam onu
baya baktim bulamadim gerci ama nasip bakalim..
M O D E L I S S I M O
Bu siteden Otto Models'in üretmiş olduğu Golf Gti'ı 99 Euro ürün +26 Euro kargo karşılığında yaklaşık 3 haftalık bir bekleme süreci sonunda alabilirsin.
Otto'ların hepsi de 1500 limitlidir.Tükendikten sonra bulması hem zor hem de epey külfetli olur.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)