hadi ya banada kısmet olmadı bu modelden suana kadar 3 tane düştü sahibindene aynı gün satıldı hepside
hadi ya banada kısmet olmadı bu modelden suana kadar 3 tane düştü sahibindene aynı gün satıldı hepside
magzemeleri diecast araçlarla aynı bazı parçalar plastikten olur elektirik süpürgesi gibi. figürler ise alcı gidi bi magzemeden yapıyolar baya hassaslar ekipmanlar set olarak satılırlar en az 5 model olarak modelcilerde satılır ama dioramayla fazla ugraşan olmadıgı için fazla getiren olmaz bu modellerden ben ebaydan almıştım parçaları jantlar ayrı satılıyor ama yedek parça için bir ikitane model feda etmen lazım
Geçen yaz çektiğim 2 kare.En sevdiğim Bmw modelim;3.0 CSL.
![]()
Kırmızı R56 Mini özellikle "One" arıyorum,olmadı Cooper..Gören,duyan v.s varsa söylerse sevinirim![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
fulyadaki kalyon models de vardı sanırım
“The S2000 is nothing so much as a legend in its own time. If you don’t like it, you probably haven’t driven it hard enough.” - Jalopnik
e46 m3 csl bulabilceğim biyer varmı 1/18??
Uzun zamandır aranılan kan bulundu.
Kyosho Mercedes-Benz CLS 500
Detaylar yakında..
Bu arada Dekalo'da 17 Haziran'a kadar tüm modellerde %20 indirim var.Ben dün gittim;43 ölçek Porsche Carrera aldım.40 liraya..İlgilenenler kaçırmasın.
kendımıde dusunerekten babalar gunu ıcın babama Jeep Cj5 aldım![]()
bana 1/18 m3 bulabilceğim site önerebilirmisiniz?
Cyg Koleksiyon ya da Dekalo ile iletişime geçin.Şu ara ellerinde varsa E46 M3 GTR ile E92/93 M3 vardır.Bundan başka da M3 yok zaten dükkanlarda sıfır olarak.46 kasanın fiyatı şu anda 140 TL.Phoenix Yellow ve Imola Red gibi koyu kırmızı renk seçenekleri var.
İki dükkanın da iletişim bilgilerine netten ulaşabilirsiniz.
sahibindende bitane csl var 500lira istior anlamadım.
dekalo nun sitesi açılmıo sanırım dükkan istanbulda.. csl bulmak imkansız sanırım?
heryer m3 gtr dolu ne varsa bu gtrlerde bu kadar..
csl yerine tavsie ediceniz efsane modellerden neler var??
İlle de CSL istiyorsan o zaman ikinci el sitelerini takip edeceksin;vereceksin en aşağı 350 TL;bir CSL alacaksın ikinci el.
GTR'lerde birşey olduğundan değil.Kyosho onları yeniden üretti;doğal olarak ta dükkanlar getiriyor.
CSL'i yeniden üretsin,onu da getirirler.
CSL yerine de E92 M3 al derim ben sana.Ya da açılır tavan daha cazip dersen E93 M3'lere bak..
Yarın Dekalo'yu bir ara.Ellerinde E9X M3 var mı bir sor.İnternet sitesinde numaraları filan yazıyor.Normalde 195 TL o modeller.%20 indirimle alırsın şayet ellerinde kaldıysa hiç olmazsa öyle bir niyetin varsa.![]()
Şu an 3 kullanıcı var. (0 üye ve 3 konuk)