Arkadaşlar bı kac yerden sordum ama buradan da sorayım.
7.2v 5000mah nimh pil aldım benim rc ye. şarj aletim var bitane ama cok guvenmıyorum 7.2v 2000mah pilim vardı eskiden onu şarj ediordum.
Yeni pilde kullanmak istemiyorum pek. duvar tipi adaptor bişey arıyorum oyle 1 saatte şarj etmesıne gerek yok. mısal aksam takayım sabah alayım yeter. nasıl bişey almalıyım ?
*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...
bu nasıl bir dioramadır yaa ?? adamlar buraya gelen zıyaretçilerden 1 milyon dolar kazanıyormuş
Miniatur Wunderland *** official video 2012 *** largest model railway / railroad of the world - YouTube
oha ya![]()
![]()
...
slot car tarzında sanırım bunlar, belirli bir çizilmiş yolları var orda gidiyorlar,
almanlar bu boydakileri 1/80 ve daha büyük ölçekli ( yani birkaç cm ) olanları kendileri yapıyorlar servo sistemini dişli sistemini falan, belgeselini izlemiştimhatta bi vw vardı onu bulayım dur
![]()
VW Touareg RC 1/87 - YouTube
bunlardan istiyorum ben işte yavalmanyada olan bu işlerle ilgilenen yokmu yardımcı olsun bize..
1.87 uzaktan kumandalı alfa ve q7 satıyorlar 20 lira gibi bir fiyatı var![]()
...
onlar 1/63 ve proportional değil bildiğiniz gibidümdüz oyuncak, bu almanların uğraştıkları hem daha küçük hemde pro. rc
20 liralıkların incelemesi blogumda mevcut ; Hakan'ın Rc Çalışmaları: Wltoys 1/63 Audi Q7 Oyuncak Araç
Bu arada HERPA adında bir firma var ebay.de de dolaşırken rastlamıştım, alman firmasıydı muhtemelen, aklınıza gelmiyicek araçların küçük ve plastik olsada maketleri var aklınızda olsun, mesela ben mazda lantis bulmuştum, hiç ummaazdım onu kalıba döküp maketini yapacaklarını
örnek
kadett
golf1
laguna
406
3. edit :
arabalı anahtarlıklar buldumm
http://www.ebay.com/sch/orangekeyup/...&_stpos=&gbr=1
ufak şeylerle mutlu olmayı biliceksin Görkembiliyorsun beni microlara ilgim büyük
ayrıca koleksiyonerler için ufak modeller hem yer kaplamaması hemde maliyeti sebebiyle daha çok tercih ediliyor biliyorsun, bunlarında meraklısı çıkar belki, biz söyleyelimdesonra yok efendim bilmiyordum olmasın
![]()
incelemesini bile yapmışsınız![]()
...
Bugün aldım SL500'u bunada iç,dış renk değişimi yapma ihtimalimiz var.
![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
sl'in jantları çok güzel.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)