Dr DTİ
Bunlarda bir kısım 1/18 puglarım![]()
![]()
Dr DTİ
Bunlarda Nadide parçamlarım![]()
Eren abiye özel![]()
![]()
Dr DTİ
'94 BMW M3 GT (E36) - Otto Mobile
Detaylar:
![]()
75 Euro üstü kalıyor.
Mesela yukarıdaki BMW'yi dediğim gibi 82 Euro'ya aldım. Normalde 75'i geçen alışverişlerimde hep Topkapı'ya gidip vergisini ödeyip alıyordum modelimi. Ama bu sefer postacı adresime kadar getirdi ve 3.60 TL ücret aldı. Başka bir ücreti yok değil mi dedim; yok dedi.
Yani her hâlukarda 3.60 TL ya da biraz daha fazla ücret ödeyeceksin aldığın ürünün bedeli 75 Euro'yu geçtiği için. Ama sen mi gider alırsın yoksa ayağına kadar gelir mi ona birşey diyemiyorum şu anlattığım olay sebebiyle. Zira bu siparişime kadar hep Topkapı'ya gidip kendim alıyordum gelen ürünleri, bu sefer ayağıma kadar geldi 75'i geçmesine rağmen.
çok hevesim var şu model araçlara... güzel bi ışıklı vitrin yapıp sevdiğim, dğer verdiğim arabaların modellerini dizmek isterimde benim arabayı satsam 5 tane anca alırım
tüm arkadaşlar için söylüyorum, hepsi çok güzel. bence kıymetini bilin![]()
Welly marka diecast'ların distribütörlüğünü kim yapıyor bilen varmı?
Çok güzel modelleri mevcut fakat 3-4 model harici başka çeşitlerine hiç rastlayamıyorum.
Ankara'da ve İstanbul'da 2 farklı oyuncakçı getiriyor bildiğim kadarıyla. Ama isimleri aklımda değil.
Fakat koleksiyonerlerden de tepki görüyor bu 2 firma ve Welly'nin özellikle F10 5 Serisi, yeni VW Phaeton'u, yeni Bentley'leri çok güzel bir şekilde üretildi. Sınıf atladı Welly o modellerle. Ama bu modeller hâlâ Türkiye'ye getiril(e)medi. Dediğiniz gibi 3-4 klişe, oyuncaktan hâllice modelleri getirip getirip duruyorlar.
Onların da %90'ı marketlere, benzinliklere, kırtasiyelere satılıyor.
Ben Ankara'da geçen sene Karum'da bi oyuncak mağzasında rastladım Bentley Conti modeline. Ellerim doluydu falandı filandı derken öylece geçip gittim.. ve şu an İzmir'in hiçbir yerinde bulamadım daha. Girmediğim avm kalmadı. Anca 911 GT3 RS modelinden bulabildim.. ki işçiliği falan cidden çok güzel. Fiyat performans olarak cidden çok başarılı. İlla ki bi Autoart yada Kyosho değildir ama çalışmaları takdir edilecek düzeyde. Şu an için yeni nesil 991 kasa 911'i yapmışlar. Nasıl birşey olduğunu çok merak ediyorum.. F10 5 Serisi'ni de hiç görmedim. Birkaç tane Amerikan aracından ötesi yok ne yazık ki..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)