User Tag List

Sayfa 248/390 İlkİlk ... 148198238246247248249250258298348 ... SonSon
7400 sonuçtan 4.694 ile 4.712 arası

Konu: Diecast model araç / RC vs. koleksiyoncular

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    dostum hangi parçalardan behsediyorsun bilmiyorumda zaten giriş seviyesi yetmemeye başladıysa artık o kadarda kotü kullanmıyorsundur yada nasıl kullanılcagını bılıyorsundur. aslında bence plastik şaft yetmemesi gibi bişey olamaz. o satıcı arkadas biraz satış yapmak istemiş olabilir.

başka ne var zaten yetmiycek bilmiyorumda. esc ve motorunu değiştirsen biraz rahatlatır sanırım seni. ha yetmedimi adamın dediği gibi şaftını kırdın o zaman gider alırsın metal şaft. madem değişmesi gerekiyo dene gör öyle al..

ne kadar tutar konusuna gelince yurt içi bu malzemeleri satan firmalar biraz iteliyo gibi ha adamların hakkımı değilmi orası tartışılır.

kendin araştırmak istersen biraz fiyatlarını filan.

rcmart diye bir site var satış yapan ben buradan dişli ve pil getirdim max 2 hafta içinde geldi ikiside.

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yetmez dediği şu kardeşim,

ben kuvvetli bir motor istediğimi metrelerce yanlamak istediğimi söledim. adamda elimizdeki ürüne bakarak tüm küçük parçaların plastik olduğunu söyledi. mesela şaft plastik, lastiğe yönünü veren parçalar plastik.amortisörün bağlandığı parçalar plastik. adam diyorki herşey plastik parçalar arasında boşluklar var diyor. ki zamanla oluşuyo o boşluklar. esneme yapıyor alet. adam da daha kuvvetli parçalar takarsak hepten plastik parçalarda deformasyon olur dedi. yksa ben alıcaktım daha kuvvetli motor. torku yüksek birşeyler bakıcaktım. adam aslında bu yaklaşımı ile kendi satışını engellemiş oldu. büyük pil alıcaktım, drift lastiği alıcaktım. zaten drift yağım vardı. bunları alınca on numara olucaktı.

şimdi ise madem tüm parçalar plastik, makinası hariç tüm plastik parçaları dayanıklı malzemeden toplaym diyorum.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

powERS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    13 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bu durumda zaten sana gerekli acıklama yapılmıs.

bahsettiğim siteyide biliyorsan ordan halledersin herhalde işini. bazen güzel hediyeler iskontolar denk geliyo ordan istediğin parçalarla alakalı hemen sık sık takip et ozaman

*Çirkin araba yoktur, Pahalı Yakıt Vardır...

Wromm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    E10 şasisi çok basit kalabilir anlattıkların için.

Ona yapacağın takviyeler yerine mümkünse brushles motorlu, kamber ayarlarını oynayabileceğin daha prof. bir şaseye geçmen tvsiyemdir.

Bu tecrübeleri yaşayan biri olarak söylüyorum. Ben de de TT01 şasesi ile başladım motorunu, pilini, şaftını salıncaklar, kep filan derken gayet iyi rakamlar harcadığımı farkettim ve harcadığın paranında tam karşılığını alamıyorsun şasenin drift için tam uygun olmaması sebebi ile. Şu anda söktüğüm parçalarda bir tt01 daha çıkar herlde

Sana tavsiyem amaç drift ise ve işten çok anlamıyorsan HPI sport 2 drift şaselerine terfi edebilirsin. elindeki seti satıp üzerne bir miktar para ekleyerek çok daha verimli bir araca sahip olursun. Hem RTR'dir sana sadece pillerini şarz edip kullanmak kalır.
    'barmene fal baktırdım / üç votka kadar / her şey güzel olacak dedi!'

onat - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Wromm Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    E10 şasisi çok basit kalabilir anlattıkların için.

Ona yapacağın takviyeler yerine mümkünse brushles motorlu, kamber ayarlarını oynayabileceğin daha prof. bir şaseye geçmen tvsiyemdir.

Bu tecrübeleri yaşayan biri olarak söylüyorum. Ben de de TT01 şasesi ile başladım motorunu, pilini, şaftını salıncaklar, kep filan derken gayet iyi rakamlar harcadığımı farkettim ve harcadığın paranında tam karşılığını alamıyorsun şasenin drift için tam uygun olmaması sebebi ile. Şu anda söktüğüm parçalarda bir tt01 daha çıkar herlde

Sana tavsiyem amaç drift ise ve işten çok anlamıyorsan HPI sport 2 drift şaselerine terfi edebilirsin. elindeki seti satıp üzerne bir miktar para ekleyerek çok daha verimli bir araca sahip olursun. Hem RTR'dir sana sadece pillerini şarz edip kullanmak kalır.
    şuan zaten tamamen yukarıda bahsettiğim satıcının dediklerini söyledin. madem öyle ben bunu modlamak yerine satıp daha isteklerime uygun bir araç satın almalıyım. teşşekürler ilgilenenlere.
    schumi
    dr.46
    iron tyson
    frank ' the chemist ' zane

Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Autoart '94 VOLVO 850 Sedan British Touring Car Championship #15 Rydell

Aracın jantları ve basıklığı mükemmel.

Detaylı çekimler yakında.

HondatugraL - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    45 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bende baya ara verdım ya bu RC iflağımı kesti resmen kaldığım yerden devam edicem
    DR. OWL

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    1:25 statik maket VW T3 Westfalia için jant ve lastik ihtiyacımız var nerden bulabiliriz? Kutunun içinden çıkan jant ile lastiklerin ölçüsü birbirini tutmuyor.Lastikler baya büyük kalıyor.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

exvitermini - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    4 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    illaki bakmışsınızdır ama ebay de çok güzel jantlar var fakat biraz pahalı

ahmetbaha-drs - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    Doğrudur elimizde Honda NSX jant-lastikleri vardı onları takarız diye onunda 1,2 tanesini bulamadık arıyoruz. Yalnız kutudan böyle jant-lastik ayrı ölçüde çıkması normal birşey mi? Hiç hoş değil.
    V40 Cross Country T4
    Megane GT-Line
    Range Sport SDV6
    A8 4.2 TDI Quattro
    VW Passat Variant TSI

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    aylar sonra yavrucaklar gün yüzüne çıktı

fotoyu hesap makinesiyle çektim kabul ediyorum

Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

FATİH - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    arkadaşım satılık ilanı yeri burası değil. ayrıca koyduğun resmi açmak için bilgisayarımı zorladın, rapor ettim mesajını haberin ola.

her neyse bu da benden, 997:

. . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    güzel insan foto boyutları 800x600 ne büyük mesajı saçma sapan şikayetlerde bulunuyorsun senin bilgisayarın problemliyse ben ne yapayım boyutlar imageshack.us tan 800x600 olarak yüklendi ben zaten ürünlerimi satmışım almak isteyen olursa alabilir diye not ettim zaten illa satma niyetim olsa gider off topic e açardım konumu rahat ol

Ayrıca fotoğraflarımın boyutu seninkilerden dahi küçük !!!! bidaha gereksiz şikayetlerde bulunmazsan sevinirim RAFIĞIM

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi arkadaşım silinen mesajında en alttaki fotonun boyutlarının ne kadar büyük olduğunu bilmiyodun galiba. bak diğerlerinin boyutuna birşey demedim raporda. sadece en alttaki foto öküz kadardı, onu söyledim. moderatör arkadaşlar da zaten mesajını yanlış bulmuşlar ki silmişler komple. ispiyonculuk olarak bakma olaya. gerçekten herkes koca koca foto yüklese ve herkes her yerde satılık ilanı verse düzen kalır mı forumda? ayrıca antep memleketim değil, bulunduğum yer.
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

BLuEBoY - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    son foto bilboard boyutundaydı gerçekten.. uzatmanın anlamı yok beyler
    Alıntı AhmetYılmaz Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Ben bisikletle bile gitsem yanıma blueboyu alırım beyler kırılmayın...
    Murat Ç. ( ZiYa Corsa ) - ( KN 206 RC ) - ( VU GOLF VII ) - ( PM FABİA III)

weST.27 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    şimdi dikkatimi çekti burada bi uyarı ile mesajla bildirebilirdiniz demek ki gözümden kaçmış ki özellikle 800*600 yaptım imageshack ten son resim dalgınlığıma gelmiş direk yönetime bildirmeye gerek yoktu

2. cezam oldu bu ilkide küfürmüş ki küfür vs etmedim normaldede küfürbaz biri değilimdir... ki bunu geçtim maşallah forumda g*t şu a*k s*ktr tarzı sözleri her yerde görüyorum onlara nedense hiç bir şey olmuyor anlamadım forumda bayanların oldugunu bildikleri halde neyse kusura bakmayın ben gerçekten son fotografı görmedim buradan uyarsaydınız daha hoş olurdu bende antepliyim fakat ankarada oturuyorum öyle yazayım dedim antepliyseniz öyle derler diye espri mayetinde

Post Thanks / Like
    Mentioned
    14 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    moderatörler ceza veriyodur herkese ama biz göremiyoruz. mesela sen ceza aldığını söylemeseydin ben senin ceza aldığını bilmeyecektim, sen de diğer üyelerin küfür yüzünden ceza alıp almadığını bilemezsin. bu sadece onların panelinde görünür. gerçekten sana ceza verilmesi için bildirmedim o mesajı emin ol kardeş. sadece boyutu büyük olan foto silinsin istedim, çünkü devamlı takip ettiğim konuda bu sayfanın açılması o foto yüzünden sıkıntı yaratıyodu. cezayı da kafaya takmamalısın bence, forum sonuçta. kapatalım bu konuyu.

@BLuEBoY; enzo ve e30 m3'ün detaylı fotoları yok mu?
    . . . audi . . .
    Vorsprung durch Technik

onurgoyunc - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    minichamps in çıkardığı focus rs500 ve focus rs ler ne zaman Türkiye'ye gelir,bilgisi olan var mı?

SNCKTR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    caddy mk1 TDI hersey kendı tasarımımdır maketın ayrıyetten sasısı vardır gorundugu gıbı zıppoyu tasıyabılıyor artı olarak cekı demırı ekledım sasıye baglı plakadan yaptım ama ruhsata ısletmedım fotosunu koyarım yarın bıde normal a4 tekı 80 gr. degıl 350 gr. kagıttan yaptım *

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 2 kullanıcı var. (1 üye ve 1 konuk)

1. CenkB