S16 Biladerler
![]()
S16 Biladerler
![]()
Benim hayatta yegane fahrim, servetim Türklükten başka bir şey değildir. M.Kemal ATATÜRK
35 AF 3660 | 35 DA 9662 | 35 AFM 917
1:!2 Maisto Ducati serisi
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
yeni projemm: D bugun geldi cok heycanlı bir şekilde başlıyorumm
180sx sag ssol direksiyon konsolu 2 adet tampon 4 adet ön koltuk vs cok hoş
detaylı konu acacagım
yapım aşamasını
![]()
OldSchool ♥71♥
Cefiro Lover İ love my Nissan Cefiro
Abilerim bakıyorum 1/24 , 1/43 olarak çok güzel parçalarınız var maşallah![]()
İnce ince küçük de olsa almak istediğim modeller var. Hangi sitelerden bakabilirim özellikle 1/43 falan küçük olsun kapısı açılsın yeterli benim için , önerebileceğini site varsa çok sevinirim.
-Fırat
Sahibindene bakabilirsin çok fazla model mevcut. Ayrıca Legend Garage Diecast ye de bakabilirsin.
ebay den sipariş veriyorum oda honkong dan geliyorr ;,,,![]()
OldSchool ♥71♥
Arkadaşlar merhaba, linkini verdiğim diecasti nasıl temin edebilirim bir bilgisi olan var mı, ya da alternatif olarak direk cupra olanını bulabilme şansım var mı ?
ALE-FISCHER INDSE1014 Scale 1/43 | SEAT NEW IBIZA SC 3-DOOR 2013 WHITE
Connecting site... böyle bir 1.43 var abi
farları ve stopları kaldı sinyallerde var stickerları unutmamak lazım
OldSchool ♥71♥
Abilerim kardeslerim bugun isten eve geldim odamda bir paket. Kiz arkadasim mustang sevgime bi surprizle yeni boyut kazandirdi ve ilk model aracimi yapmaya baslayacagim.
Bildiginiz Revelle marka shelby gt350 aracimiz. Merakim montaja baslamadan parcalari boyamak mi dogrudur yoksa montaji bitirip disardan boyamak mi ? Resimlere bakiyorum motor blogu bile boyali. Montajdan sonra boyamak zor olur gibi dusundum. Nedir bu isin dogrusu ? Mesela her parca beyaz ama aracin ici siyah resimlerde , birlestirmeden once boyamak lazim o halde ?
-Fırat
Abilerim kardeslerim bugun isten eve geldim odamda bir paket. Kiz arkadasim mustang sevgime bi surprizle yeni boyut kazandirdi ve ilk model aracimi yapmaya baslayacagim.
Bildiginiz Revelle marka shelby gt350 aracimiz. Merakim montaja baslamadan parcalari boyamak mi dogrudur yoksa montaji bitirip disardan boyamak mi ? Resimlere bakiyorum motor blogu bile boyali. Montajdan sonra boyamak zor olur gibi dusundum. Nedir bu isin dogrusu ? 😊 Mesela her parca beyaz ama aracin ici siyah resimlerde , birlestirmeden once boyamak lazim o halde ?
-Fırat
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)