autoart cok kalıtelı detay calısıolar ama o paralara deymez arkadaslar bana sorarsanız...
autoart cok kalıtelı detay calısıolar ama o paralara deymez arkadaslar bana sorarsanız...
KA Style
bu serencebey manyak zaten, aynı anda 38 tane maket yapıo.
şu benim crx'i bitirsem bir gün de bende koysam...
getir ben bıtırem olm![]()
KA Style
s2000 lerim
evo..
![]()
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
hıle var olm sen guzel resım cekıon![]()
KA Style
buda benim 97 yılında aldığım RC model arabam Volvo 850 kepli Kyosho marka yaşlı kurt
![]()
Subaru İMPREZA STİ (nikko) "pert oldu"
CİTROEN XSARA tamiya (ta02)
DAHA DETAYLI RESİMLER http://emrsener.spaces.live.com/
Bende RC lerle ilgilenmek istiyorum bu işle istanbulda ilgilenen arkadaşlar varsa yardım almak isterim..Tolga abim görür bu konuyu oda yazar zaten,umarım amerikadan bulup getiricek bana bir S2k
![]()
s2000 fenaymış yaw. :S
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
istanbulda yeşilköyde prof. olarak ilgileniorm sormak istediğin her konuda bilgim yettiğince Cvp veririm.. s2000 kep isterseniz bi hafta içinde kendi RCnizim boyutlarına uygun olarak getirebilirim..
iii hoş diosunda Revo 3,3 ofroad oluo baran' s2000 istio. s2000 kep bulabilmesi içinde ya 1/10 mini elektirikli (150mm kep eni)alacak yada 1/10 hpi rs4 alacak (225mm en kep alacak) s2000 190mm zor bulunur. ayrıca drift yapman içinde elektirikli tercih etmen lazım. benzinlilerde vites olması problem yapıohayırlı teskereler
Revo 3,3 ün off-road olduğunu biliyorum ve o yüzden Baran kardeşime tavsiye ettim. S2000 kep ini 1/10 yada ; 1/8 tercih ederse onlara olduğunuda iyi biliyorumBide sanırsam kyosho da var
EP-GP zevk meselesi. Ben GP den zevk alıyorum. EP tercih edenede bişi demem. GP daha zahmetli. Ör; en basiti temizlik
İyi dileklerin için teşekkür ederim bu arada. Bütün Mehmetçiğe hayırlı teskereler![]()
Ben drift spec bi araba istiyorum benzinlilerdede drift spec var sanırım ama vites olayının gucluk cıkarttığını duydum.Benzinli daha zevkli herseyı var gercek arabda olan.Elektriklilerin hızı hakkında pek bilgim yok.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)