Bu abinin işçiliğine diyecek lafım yok ancak araçlara istediği fiyatlar hakikaten saçma. Model araç üreticileri otomobil üreticilerine bi dünya lisans parası verdiklerinden fiyatları yüksek. Bu adamda lisans yok, ince detay yok, işlevsellik yok. Sırf arabanın boyu büyük diye yaslıyor fiyatı. 8.000 TL'den başlıyor fiyatlar.
beyler benim elimde şu bunu kim alır?
SIDESHOW EXCLUSIVE DEMON FREDDY KRUEGER VS JASON PREMIUM FORMAT FIGURE STATUE | eBay
médiocrité partout
Bugün bu modeli Ankara Kentpark AVM içerisinde bulunan Toyzz Shop'tan 6.5 TL'ye aldım.
Bu modelin sonuncusunu ben aldım fakat 5-6 adet beyaz ve siyah renk '85 Honda City Turbo II ile yeşil renk yeni kasa Camaro vardı. Yarın tekrar gideceğim isteyen varsa alıp gönderebilirim.
Elimdeki bazı Hot Wheels modellerini satıyorum, araçların fotoğraflarına ve fiyatlarına bu albümden ulaşabilirsiniz.
Hot Wheels | Flickr
2 adet modelim var satılık olarak..Maisto üretimi çok temiz kutulu hatasız araçlar isteyen olursa takas yaparım her modelle..
Jaguar xk8 cabrio yeşil renk 1/18
Ford Mustang machIII yeşil renk 1/18
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
Güncel! Ücret 120 liraya düştü. İlgilenenler için satılıklar bölümüne konusunu açtım.
Konu için: http://www.techturkey.com/forum/off_...s_oyuncak.html
Ankara içerisinde 7 farklı yer gezdim yine bulamadım RS6'yı. Bir tane bulursam alıp Merlin Purple yapacağım![]()
Çok pahalı bir hobi,benim de aklımda var ama düğün zamanı aklım el vermiyordüğünden sonrada sanmıyorum
500-750 tl 'ler konuşuyor bir araç için ,daha fazla olan da var .
imzasız..
eyvallah kardeşim seri olarak toplamak zor işmiş yav
Abi karaborsaya düşmeden al, tam al satçılar için biçilmiş araçlar bunlar 20-30 liradan ilanlara düşer yakındaBen denk gelirsem alır gönderirim sana.
Cumhur Yücel Güven CYG Hobi. Kadıköy'de dükkanı var, sahibinden ya da facebook üzerinden de alabilirsin. Genelde en uygun fiyat onda oluyor.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)