2 nizinde vitrinleri ayni olduguna gore nereden aldiniz?
Bu arada 03 ve 99 subaru ariorum beyaz tercihli ebay kasmadan belki buralardan cikar![]()
Tolga hem vitrini satmış yetmemiş birde zehirlemiş adamı ahahah yada önce zehirledi sora sattı vitrini![]()
Bugün almayacaktım birşey ama gene dayanamadım '65 Malibu SS aldımTolga'nın vitrini Ikea'dandı galiba öyle hatırlıyorum.Doblo die-cast arayan varsa
Araç / norev 1 24 ölçek doblo malibu kayar kapılı-kutusundan çıkmamış sahibinden.com'da
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
190 saya okuyamadım o yüzden sorayım, geçen kuruçeşme sahilde elemanın biri drift yapıyordu rc ile çok canım çekti, bana şöyle orta yollu arada bir çıkıp kaydıracağım bir rc tavsiyesi verebilir misiniz gençler ?
Mercedes 80 adet 1/18
Subaru & Evo 30 adet 1/43
Porsche 15 adet 1/18
Karma marka 70 adet 1/18
14 yaşımdan beri topladığım düşünülürse fazla sayılmazBugün yucelin yanındaydım 3 tane daha 1/43 subaru geldi honkong dan 2 tanede sipariş aşamasındayız
![]()
Bunu sipariş aşamasınyız detayı pek iyi değil 1/43 ama model olarak guzel Roger Clark time attack sub
ya 1/43 ler ne bilim çok küçük ya
1/18 ler gibi olmuyor.de 1/18 lerdede yer buyuk sıkıntı... bende bugun yarın vıtrın sıstemıne gecıcem ınsallah...
yokmu elinde mavi z3 m coupe olan?
çalışma masamda gözümün içine bakması için.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)