Diecast model araç / RC vs. koleksiyoncular

Thread: Diecast model araç / RC vs. koleksiyoncular

1. TarikS's Avatar

TarikS said:
    Quote Originally Posted by Low-Rider View Post
    hayırlı olsun tarık,süper modeller.
    teşekkürler Özgür..

Quote Originally Posted by Yekta View Post
    yok benimki siyah bi türlü bulamadım siyahını autoartın taksimdeki yerine baktım orda bile yok.. evo yeter de artar zaten ya
    AutoArt'ın siyah renkte sadece Cooper üretiyor maalesef.. Olsa şimdiye almıştım siyahını..

2. TarikS's Avatar

TarikS said:
    nerden alıyosun sen tarık? beyazı bulmak hakkaten imkansız ya galeria da vardı laciverti ama..
    evo'yu diecastturk'teki bir arkadaştan aldım.. Mini'yi ebay'den..

3. Yekta's Avatar

Yekta said:
    ardanın yaptığı gibi alıp boyasak tutturması zor olurmu acaba maşallah ya tekrardan zevkin de güzel daha güzelleri de nasip olur inşallah

4. TarikS's Avatar

TarikS said:
    ardanın yaptığı gibi alıp boyasak tutturması zor olurmu acaba maşallah ya tekrardan zevkin de güzel daha güzelleri de nasip olur inşallah
    zannetmiyorum zor olacağını.. bir arakdaş Autoart Evo wagon boyası..bazı pürüzler dışında çok güzel oldu neredeyse orijinal gibi.. gerekli önlemler alınıp temiz de çalışılınca çok güzel boyanır.. (: iyi dileklerin için teşekkürler.. (:

5. ARDA_E said:
    çok zor bir işlem değil üstüne direk boyarsan biraz boya kalın olabilir ayrıntılar kaybolabilir.. ince zımpara + boya ile de olabilir ama boya sökücü ile daha sağlıklı olur çok zor bir işlem değil..
    burdan detaylı analtımı görebilrisin;
    http://www.modelsitesi.com/makaleler/sprey/index.htm
    http://www.youtube.com/watch?v=M1HdmTH_tkE

6. ARDA_E said:
    Quote Originally Posted by TarikS View Post
    S2k bir şeye benzemiş sonunda.. Standart hali çok kayıkmış, beyaz fena değil.. Eline sağlık..
    Quote Originally Posted by Baran^ View Post
    Güzel olmuş eline sağlık...
    sağolun arkdaşlar

7. Yekta's Avatar

Yekta said:
    ellerine sağlık harika anlatmış ama ben yinede beceremeyip mundar etmekten korkarım ya bakalım alır dnerim belki bi ara gaza gelip sende sağol..

8. ARDA_E said:
    Quote Originally Posted by TarikS View Post
    Vee Evo VIII;

maşallah harika

9. Low-Rider's Avatar

Low-Rider said:
    boya sökücüyü nasıl kullanmak gerke,ne kadar zamanda etki ediyor vs bilgi alabilirmiyim

10. ARDA_E said:
    ellerine sağlık harika anlatmış ama ben yinede beceremeyip mundar etmekten korkarım ya bakalım alır dnerim belki bi ara gaza gelip sende sağol..
    rica ederim denemek istersen ucuz modeller alıp kendin yorumlayabilirsin ilk aşamada en mantıklısı

11. Yekta's Avatar

Yekta said:
    eski bol çizikli olanlar var onlarda denerim başta bi becerebilirsem fabrikasyona geçerim

12. ARDA_E said:
    boya sökücüyü nasıl kullanmak gerke,ne kadar zamanda etki ediyor vs bilgi alabilirmiyim
    boya sökücü çok kuvvetli bir kimyasal eldiven kulanmak da kesinlikle fayda var açık alanda yapılması şart..Uyguladığımız yüzüye sürüyoruz her detaya gelcek şekilde sürüyoruz ve 5 dk içinde boya kabarıyor ve özeliğini kaybediyor kabaran boyayı temizliyoruz su vs. yardımı ile ufak detayları kürdan yardımı ile alabiliriz, onun haricinde plastik aksamın tamamını mutlaka çıkartıyoruz.,

http://www.bimproje.com/img/urun/Goruntu(15).jpg benim kulandığım boya sökücü boya malzemesi satan yerlerden temin edebirlsiniz

13. Low-Rider's Avatar

Low-Rider said:
    Teşekkürler arda , tahminimden kısa sürede etki ediyormuş.

14. ARDA_E said:
    Teşekkürler arda , tahminimden kısa sürede etki ediyormuş.
    rica ederim sürdükten sonra biraz beklemekte fayda var daha kolay temizlik için ama gerçekten çok etkili dökülüyor resmen boya

15. Serencebey said:
    ben başka yontemi ogrettim bugun birine bakalım sonucunu alırız
    KA Style

16. TarikS's Avatar

TarikS said:
    Vitrinim..

Evo 8'ler.. =)

17. TarikS's Avatar

TarikS said:
    Bu da bugün aldığım AA E28 M5'ten ipuçları.. :P Fotoğraflar berbat oldu, yarın sabah bir şeyler ayarlayacağım inşallah..

18. TarikS's Avatar

TarikS said:
    E28'e devam..

19. Serencebey said:
    Senin velinle gorusmek istiyorum..
    KA Style