Welly 3.28i Re-Design
bir kaç sene önce uğraştığım çalışmam
![]()
Welly 3.28i Re-Design
bir kaç sene önce uğraştığım çalışmam
![]()
Bu proje ne oldu ben diğer forumdada takip ediyodum öyle kaldı heralde...
OEM+
trgy;
Ralliart'ı nereden aldın acep? Hayırlı olsun, iyi günlerde sergile.
Serenceloy & Sertaç;
İşçiliğinize kurban gençlerEllerinize sağlık.
![]()
Hazır drift spec olarak hazırlanmış 1/10 ep araç arıyorum.. 2.el de olur, az kullanılmış, yıpranmamış bir şey olursa iyi olur.. yeni toplanmış, kullanılmamış da olabilir.. hiç olmadı standart, drift spec yapılmaya müsait bir araç da oalbilir..
die-castten sıkıldım..bir kaç özel model dışında satıcam bazılarını RC'ye nakit elde etmek için..
her turlu Rc ayarlarız tarıkta03f var elmde satılık sıfır sase 175ytl
kumanda takımı yok motor yok esc yok
carbon saseyi ta03. istersen RTR sasede bulurum
250-300 arası tt01 falan..
ya kumanda ve esc'li olursa iyi olur..motor olmasa da olur drift motoru alırım zaten.. ama hazır drifte uygun kit toplayıp satan varsa da iyi olur.. aslında boş şase de olur da, kumanda ve esc seçimine üşeniyorum..ta03 iyi mi bilgim yok ki, sen yol göstercen bana.. tt01 iyi gibiydi de plastik şaseydi ya çok dandik duruyo du bilmiyorum iş yapar mı.. 5 tane model satsam 500 lira geçer elime tahmini, olmadı 6 tane satarım, o parayla birşeyler toplayabilirim sanırım..
TA03 F modeli drift icin en uygun sasedir EP lerde ; yurtdisi forumlarini arastirirsanda bulabilirsin ; motoru ondedir ve agirlik dagilimindan dolayi cok uzun sureli drift yapilabiliyor bu saselerde...
TT01d kullandim , acikcasi almisken daha prof bir sase almak daha mantikli...
Kumanda ve esc secimi icin hic usenme onlarda ikinci elde ve sifirda cok daha uygunlar RTR sifir kitlere gore ; emre sana yardim eder her turlu cok uygun fiyatada istedigini bulur merak etme![]()
Satılık keeeep![]()
KA Style
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)