Cararama'nın A3 Sportback'lerini nerede bulabilirim? 1:24 ? Eminönün'de bi'ara bolca görüyordum ama bayadır gidemedim.
Cararama'nın A3 Sportback'lerini nerede bulabilirim? 1:24 ? Eminönün'de bi'ara bolca görüyordum ama bayadır gidemedim.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Cumartesi gidicem bakarım A3'e artık muhtemelen Ekincioğlunda ve ya Dekalo Cem abilerde vardır inşallah.
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Bu haftasonu Almanya'da olacağım. Acaba oralarda neler bulabilirim?
Varmı peki aramızdan giden, oralardan hobby rc/diecast konusunda alışveriş yapan?
Gerçi bana sadece diecast lazım. Umarım birşeyler bulabilirim..
@SErhat.
Varmıdır bir öneriniz![]()
En basitinden Mercedes müzesinde diecast modellerin hepsi de satılıyor.
Bunun haricinde hobi dükkanları elbet vardır ama araştırma yapmak gerek.
Bir de modelissimo sitesine girin, o adamlara mail atın. Gelip inceleyerek model almak istiyorum diyin. Onlarınki de yine epey büyük bir model deposu niteliğinde bir mağaza.
Yurtdışına çıkan 1-2 abim vardı model dükkanlarını filan bilen. Onlara da bir sorayım.
Çok memnun olurum, size zahmet olmazsa
Hani gitmişken elimiz boş dönmeyelim.
Mercedes müzesi... Kulağa güzel geldi oldukça![]()
en basitinden facelift g55amg siyah 1/18 alıp bana satabilirsinizbakmadım alışveriş ditesi kalmadı hiçbiyerde yok
bitane buldum oda gümüş
nereye geleceksiniz?
oyuncakçılarda welly,sunstar,norev vs. ürünlerinden bulabilirsiniz. Porsche'nin, BMW'nin ve Mercedes'in müze ve bayilerine gidip diecast alabilirsiniz. Cumartesi öğleden sonra ve pazar günü bayiler kapalı. Oyuncakçılarda cumartesi akşam üzerine kadar açık kalır.
Nordhorn'da kalıcam. Hollanda sınırına yakın.. ama tabi daha merkezi yerlere gitme şansım da olucaktır yüksek bir ihtimal. Açıkçası sadece Welly satan bir yere rastlasam bile tatmin eder. Çünkü bizim burda satılan modeller 3-5 çeşitten fazlası değil. Markaların müzesinde diecast satışı yapıldığını bilmiyordum, hepsine uğramaya çalışıcam.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)