bunların kalitelileri nerde satılıyor ortalama fiyatları nedir bir markayı öneriyormusunuz yani a firması daha iyi b firması kötü gibi?
moruk autoart minichamps gibi markalar var kaliteli 1/18 olanlar min 150 den başlar milyarlara gider![]()
Anadolu yakasında kesinlikle kadıköy cyg model cumhur abi hatta bence avrupa yakasındaysanız bile ziyaret edip bir çayını için...
avrupa yakasında bestelden ziyade autoart kyosho modelleri için dekalo tercih edilebilir.
Kaliteli marka beklenti her şey kişiden kişiye göre değişir. bu ilgilendiğiniz modellerle ilgili .
Ferrari için kesinlikle bbr tavsiye ederim 1:18 ölçekliler ortalama 1250 TL civarında.
Döviz kurları nedeniyle kyosgo autoart ve minicihamps uzun zamandır 200 tl civarından model başlatıyor. zaman zaman autoart markasının kampanyalı modelleri mevcut oluyor 100 - 150 tl civarına temin edebilirsiniz. ben japon ve super sport dediğimiz araçlar için kyosho ve autoart yetrerli buluyrum. çok sık model almıyorum yer sıkıntısından dolayı. 1:43 ölçek görüntü için gerçekten güzel olabiliyor. 1:43 eri küçümsememek lazım iyi bir 1:43 te yaklaşık 100 parçadan oluşuyor![]()
sahıbındende goruyordum ben kyosho firmasının 1.18 olceklı yanlış hatırlamıyorsam fıyatlarıda 350-400 arası bişeydi
edit ;
AutoART buldum bu firmaninkileri herzaman çok sevmisimdir.
http://www.sahibinden.com/ilan/alisv...38626426/detay
DR. OWL
Toyzzshopların hepsinde bulabilirsin.
İnternet sitesinde rally versionları satışta mesela şuan.
Rally Dispenser - Ürün Detayı - Toyzzshop.com - Oyuncakçınızz
00' Civic 1.6IES
şu anda sadece bu renk ilanı var ama bestel ile bir görüş elinde siyah rengi de vardı geçenlerde
HUMMER H1 1995 KIRMIZI MAISTO bestelhobi - Diecast Model Araba Alışverişte İlk Adres sahibinden.com'da - 139394389
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)