Merhaba arkadaşlar bende evin bir köşesini diecast araçların bulunduğu bir yer yapmak istiyorum.Merak ettiğim konu şu 1:18- 1:24 gibi araç boyutlarının gerçek ölçü değerleri,karşılıkları nedir? Çok aşırı büyük değilde orta boyutlarda olmasını istiyorum.Hangi boyutları önerirsiniz
Samara 2109/Peugeot 207/Skoda Fabia III/Octavia Sport
Oyuncakçılarda o kutuların başında deli gibi alttan alıp üstten geri koyan sadece ben değilmişim buna sevindim.
Açıkta olanlar şimdilik bunlar. Bende bolca GTR toplamışım R32 - R33 - R34 bolca var![]()
Hondalar ve JDM lerde birikmiş. Biara yine bi topalama turuna çıkmak lazım.
İlk zamanlar paketinden çıkartıp kutularını saklıyordum sonra toz alma derdi baktım başa çıkılmıyor kutularıyla saklamaya başladım.
Hondalar :
GTR lar
JDM ler
Diğerleri
Bu arada saklama ve sergileme için çok basit ve mantıklı 2 çözüm var.Bende yeni buldum ve sizlerle paylaşmak istedim.
Videodaki çıtaları nerden bulabiliriz? Benim aklıma kablo kanalları geldi ama onlar çok geniş bu baya ince olmalı.
2. sistem çok güzel ama sadece açıkta duranlar için. Vida saklama kutuları kullanılarak yapılabiliyor.
Koleksiyonunuza hayran kaldım özllikle gtr serisi oldukça güzel ve nadir arabalara sahipsiniz abi. Duvara asma olayı benimde aklımda yurt dışında kutulu biriktirenlerin hepsinin yaptığı bir uygulama. Bunlar için boru değilde nasıl tarif etsem bilemiyorum süper marketlerde falan rafların yanına asılı askılı plastik ler oluyor benimde aklımda onlardan var. Hatta iş yerimde de mevcut fotoğrafını çeker eklerim uğradığım zamanOnlar daha bu iş için biçilmiş kaftan olur.
hotwheel's koleksiyoncuları o araçları neden paketinden çıkarmıyosunuz ilerde değerlenmesi açısından falan mı yoksa bence o şekil çok çirkin görünüyor paketiyle
"Bu memleketin otomobili"
![]()
Bende Subaru İmpreza"larımla koleksiyonculuğa başlamış bulunmaktayım arkadaşlar, yalnız misafir çocuklarına karşı ne gibi bir önlem alıyorsunuz?
Çocuklar haklı tabi, kim bu arabalarla oynamak istemezki. Ama işin ikinci bir manevi boyutu var, sonuçta arabalarımızın başına kötü bişey gelsin istemeyiz.![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)