@serkanokan'ın tahmini doğru, o mesajımda model garaj'dan bahsetmiştim. Bilgilendirme için kendisine teşekkür ederim![]()
@serkanokan'ın tahmini doğru, o mesajımda model garaj'dan bahsetmiştim. Bilgilendirme için kendisine teşekkür ederim![]()
Bu arada 2018 model hotwheels'lar mağazalara gelmiş![]()
Şöyle uygun fiyatlı mağazalar hangileri arkadaşlar benzinli bir tekne almak istiyorum
/// M POWER 3.20 // VW MK6 TDI //SEAT LEON TFSI
Diecast modelcilik zor bir iş, hakikaten borsa gibi. Modeller zaten saçma sapan fiyatlara çıktı, bunun yanında nadir model kovalamak bambaşka bir konu. Ancak sizin yaptığınız işe plastik modelcilik demek inanılmaz hafife almak demek olur. O emek, o el becerisi bende olsa keşke diye demeden geçtiğim bir gün olmamıştır. Ellerine sağlık, öyle yapmak için yapmak değil hakikaten kaliteli yapılmışlar. Sağlamından bir yarışmaya katılmak lazım, ciddi başarılı çalışmalar olmuş.
Öncelikle çok teşekkür ederimDediğiniz gibi diecast modelcilik hem zor hem de çok maliyetli bir uğraş. Ancak plastik modelcilikte maliyet kısmı diescasttan çok daha uygun. Ama nadir model durumu var. Ebay'de 3 haneli rakamlara modeller mevcut. Ne yazık ki plastik bu, plastiğe bu kadar para mı verilir diyen çok oluyor ancak diecasttan ayırt edilemeyecek çalışmalar yapmak mümkün. El becerisi zamanla gelişiyor. Acele etmeyip özenli olduktan sonra sonuç sorunsuz oluyor. Yarışmalar hep Avrupa Yakasında katılmak nasip olmadı
Bu sene bir tanesine katılmaya çalışacağım
![]()
MMY Hobby Turkiy nin hobby dunyası
@Eray Arslan İçiliğine bayıldımBen decal konusunda başarılı değilim ve hiç sabırlı değilim. Düzgün yapıştıramazsam delirip hepsini yırtıp atıyorum
![]()
![]()
@dasemert Çok teşekkür ederimEvet MMY var ama uzak derseniz aynı ürünler Kadıköy'de Top Pop Hobby'de de mevcut. Tamiya dışında Fujimi, İtaleri ürünleri de var.
@imprezaWRC Çok teşekkür ederimDecal bu işin en zor adımı küçüğü büyüğü fark etmiyor başa bela olabiliyorlar
Sözde decali sadece suya atıp çıkarıp uygulayın yazıyor ama yalan
Decal solüsyonu olmadan yapmak çok zor.
@imprezaWRC @Eray Arslan Teşekkürler site güzelmiş aradığım modellerin hemen hemen hepsi mevcut![]()
dasestar
10 yıl önce kardeşimin doğmasıyla yavaş yavaş çarpışma testlerine kurban giden 80e yakın 1:64 koleksiyonumdan sonra kardeşimden gizli olaraksadece evo serisi topluyordum. Karne hediyesi olarak kardeşime hotwheels almaya gittim. Aslında internetten farklı modeller istemişti ama bunları görünce dayanamadım kendimi de şımarttım
Evde bunlar haricinde sakladığım r32ve r33 gtr da mevcut. Ufaktan toplamaya başladım galiba.
MR.EVO53
Evet maliyet olarak ne yazık ki biraz pahalı Tamiya spreyler. Uçak ile gelişleri yasak olduğundan gemi ile geliyorlar ve kargo, gümrük masrafları, satıcı karı derken fiyatları yüksekAncak en güzel sonucu da Tamiya sprey veriyor. İleride airbrush alırsam masraf yarı yarıya inecek
![]()
bunlar da benim rc modellerin bir kaçı@Eray Arslan
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)