Antalya armağan oyuncaktan merte bmw m4 arıyordum yaklaşık 500-600 hotw. fanusun içinden alışveriş arabasına döktüm çingen gibi tek tek m4 renklerini aradım 2 m4 ve bazı araçların serisini buldum 8 tane araç yolladım. İnsan ararken garip hallere düşüyor harbiden benim videom henüz çıkmadı![]()
DR. OWL
Benim aldıklarım fanusun ortasında bir yerlerdeydi; üstten mi araç alsam alttan mı araç alsam derken ortalığı dağıtmaya başlayınca eşim azarlamıştı beni![]()
Dükkandaki görevlilerde halimi görüp tebessüm etmişti; çocuğu çok ısrar etti herhalde yazıktır dokunmayalım da rahat rahat arasın ne alacaksa alsın diye düşünmüşlerdir.
![]()
![]()
Diorama projemde kullanacağım arabaları projenin bitmesini beklemeden dayanamayıp açtım, daha bir bu kadar da açılmayı bekleyenler var
https://i.hizliresim.com/D74y6o.jpg
Şansımı bi deneyimBundan var mı sende acaba? @Eray Arslan
![]()
Artık almaya gittiğim zaman tanıyorlar, yine manyak geldi diyorlar heralde. Millet cocuguna seçiyor, ben kendime![]()
Oooo çocuklarla kavga ettiğim bile oldu benim. Fena çirkefleşirim elimdeki arabayı isterlerse ahuhahshs Manyaklık derecesini evereste taşıyıp toptancımdan marketlerde bulunan stantı bile satın aldım her sene iki tane stantlık hotwheel alınca adamlar deli gibi sattığımızı düşünüyorlar yakında ödül verirler![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)