Matchbox severler Armagan Oyuncak ve bazı Migros'larda Moving Parts serileri var haberiniz olsun.![]()
V40 Cross Country T4
Megane GT-Line
Range Sport SDV6
A8 4.2 TDI Quattro
VW Passat Variant TSI
Abiler imdadıma yetişin lütfen bir arkadaşıma welly yada maisto hayabusa hediye alacağım ama hiç bir yerde bulamadım. Amazon Avrupa'da yok trde zaten yok bir kaç oyuncakçı ile konuştum getirtemeyiz yok dedi. Nereden bulurum minimum 1:18 ölçek arıyorum fiyatı önemli değil. Yonlendirebileceğiniz birileri bir yerler varsa çok mutlu olurum teşekkürler.
![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
Hayabusa'yı aldım, sıra maisto ducati diavel carbon nereden temin edebilirim. Kendim içinde maisto softail breakout arıyorum. Teşekkür ederim abiler ve arkadaşlar
![]()
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
Arkadaşlar bana bir konuda akıl vermenizi rica edeceğim. Sizinkiler kadar elit modeller olmasa da benimde kendi çapımda ufak yollu bir 1:24 koleksiyonum var. Arabalarımı çok çok seviyorum ama 3.5 yaşında bir oğlum var. Arabaları ondan kaçıracam diye canım çıkıyor. Hergün bakmadan edemediğim arabalarım şu an sağda solda bazanın altında falan duruyor. Ben hem arabalarımı yeniden gün yüzüme çıkarmak istiyorum, yeniden model araçlar almaya devam etmek istiyorum ama oğlumda arabalara rahat versin oynayacam diye tutturmasın istiyorum. Var mı bir çözüm öneriniz
?
Çocuktan korumak zor ya, kilitli vitrin de yapsan ağlama krizi ile açtırır orayı sana.
@premiumparts / www.premiumpartstr.com
Premium Brands & Special Cars
OZ RACING · SPARCO · MSW by OZ · AEM · K&N · EIBACH
Bizdede aynı sorun vardı, ben kilitli vitrinin içine açılır kapanır bir perde yaptım stor tarzında onun görmemesi için, işede yaradı ama es kaza bir kere görse unutmaz ve arkadaşların dediği gibi bir şekilde açtırırdıevi taşıdıktan sonra yer olmadığı için kaldırdım bende yeni birşeyler yapacağım bakalım.
Tamiya plastik modelleri alabilecegim uygun ve guvenilir bir site varmidir acaba...
Norev 206 RC'ler ve RC jantı.
![]()
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)