lidere gelecekmiş...
Solido - 1:18 Solido 2011 Porsche 964 RWB PANDORA ONE - 3.212,07 TL - 3.051,47 TL
médiocrité partout
Liderde bulabilirsem hepsini alacağım ama gt spirit painkiller pahalı 5300e başka sitede mevcut. Havale yapsam yüzde kaç iskonto yaparlar kendileri? Tahmini 5 yada 6 model alacağım toplu olarak solido gt spirit karışık şekilde.
Alacağım modelleri belirledim abi, gts painkiller, gts stella 964 (2008 üretimbulabilirsem) 2010 var genelde, gts tiffany, solido hegikyoku, solido pandora one, solido ks-r turuncu. Seninde şu modele bak diyeceğin bir model marka varsa bakayım hemen.
AC/DC Back In Black
1968 Mercury Cougar GT-E 427 390Hp
topluda güzel indirim yapabilir. (evet havale ile)
bu arada etraftan tek tek toplarsan dahada uyguna gelebilir onuda iyi araştır.
sahibindende biri dükkan gibi ikinci el satıyor ellerindeki tüm mallar hasarlı.. ona kanma , gt ler onda 3-4 bin tl..
seçtiklerin güzel evet, tiffanide bir gariplik tamamında , sağ sol aynı yeri simetrik değil..belki model öyledir bilmiyorum o aklında olsun.
benim favorim bu gt ' de
gt spirit GT506
ben slant nose olayını çok sevirim , gt ' de modeli çok güzel yapmış.
yaptığım dioramada "beyaz" opsiyonumu sadece bundan yana kullandım![]()
médiocrité partout
artik posta yolu ile oyuncak gelmesi yasaklandi. Buna koleksiyon değeri taşiyan araç modelleri dahil. Dikkat edin mutlaka.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)