R32 R33 gibi araçların lbw v.b modellerini hangi markalarda bulabilirim ignition dışında? Biraz daha F/P markalar önerirseniz sevinirim. 64 ölçekte inanılmaz güzel modeller var ama 18de bayağı sınırlı bu durum olanda 20k üstü.
R32 R33 gibi araçların lbw v.b modellerini hangi markalarda bulabilirim ignition dışında? Biraz daha F/P markalar önerirseniz sevinirim. 64 ölçekte inanılmaz güzel modeller var ama 18de bayağı sınırlı bu durum olanda 20k üstü.
bulamazsın
kolay denk gelmiyor. 64te eşşek yükü ile var. aslında 64te çok şey var , o ölçek hobi konusunda daha mantıklı.
18de hem istedeğin yok hemde pahalı..
lbwk , rwb yapan firmalar (aklıma gelenler ) ; ignition , gt spirit , minichamps , pgm , otto , solido , ixo ,werk83 ,autoart , tgm models
médiocrité partout
Abi gerçekten 64 çok daha mantıklı ama küçücük o da göze gelmiyor. Bir tane autoart var 2. El lambo 11k demiş lbwk mor sarı sitede aklımı çelmiyor değil ama önceliğim Japon ve rwb serisi olduğu için almak istemiyorum bi yanımda al diyor. Ottoda göremedim otto hep standart var ilanlarda falan. Solidonun kalitesini canlı görmediğim için muallaktayım fiyat olarak çok mantıklı geliyor solido ama bilemedim…
evet dediğin doğru ama acayip seçenek var..
sadece araçta degil diorama olarakta malzeme bol.
o sahibindendeki adamda yesilide vardı lambonun , onu ben aldım
beyazını ilana koydum bendekini..
ottoda zor geliyor evet , ama bu ara oda başladı , yakında çoğalır modlu modeller...
solido evet biraz oyuncak kalıyor.
bak misal gt spirit ile igniton arasında öyle vooov bir fark yok.
ama solido ile gt arasında var
bence minimum gt ve otto bak..
médiocrité partout
Senin ilanı gördüm abi güzel model o da. Gtspirit ile ignitionda genelde kambur farkı gördüm ben. İgnition daha kamberli yapmış modelleri rwb serisinde. Mesela gt spiritin tüm modelleri orijinalde ki gibi aynaları farklı konumda ignitionda bu durum var mı bilmiyorum. Tiffanynin aynaları öyle olması normalmiş abi araç gerçekte de öyle. Valla hanımı ikna etsem alacağım 3 model varda hanım caz yapıyor![]()
hanımlar caz yapar
OttOmobile - Diecast 1/18th TLB-Works Honda NSX (NA1) 2020
hadi sana hediyem olsun
médiocrité partout
Of NSX çok güzelmiş.
Bir süredir HW koleksiyonu yapmaya çalışıyordum, daha doğrusu sergileyecek yerim yok ama alıyordum Premium setleri falan.
Neyse, taşındığımızda artık bi sergileme rafı alıp hepsini koyacağım![]()
HW Premium setler harici bir de asıl Mini GT'lere girişmek istiyorum.
1/18'lere çok heves etsem de giremem şimdilik, 2+1'den 3+1'e geçiyoruz, bi oda benim olacakAma yine de büyük modellere yer yok
![]()
1/64'ten devam![]()
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
https://www.binance.com/?ref=13992308 / Binance
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)