Almost, motorhelix, autoart norev vb ürünler için ulaşabilirsiniz
evet canlarım projemin %80nin tamamladım
bundan sonra ufak ufak modlar gelecek.
Misan 40cm uzunluğunda bir asma kat yapıcam birkaç birşeyler daha eklecek vs vs..
salıyorum fotoları![]()
médiocrité partout
tema olarakta rwb dükkanının önünde bir meeting tarzı birşey yapmaya çalıştım.
otoparkta LB ekibi 4 araç getirmiş ekipte gelmiş
rocket bunny'dan 4 araç gelmiş kei miura ' da teşrif etmiş falan filan
kei miura figürü bulmak çok zor oldu ebaydan aldık arkadaşım getirdi resmen model araç parasına geldi ama yapacak birşey yok temayı tamamlayan önemli bir parçaydı
Şimdilik bu kadar
güncelleyceğim , takipte kalın![]()
médiocrité partout
'06 Honda Civic Turbo'12 Mini Cooper S Roadster
'02 Honda Civic Type-R-'05 Mitsubishi Lancer Evolution VIII
'03 BMW M5-'12 Mercedes SLK 250 AMG-'12 Honda Accord
hiç tarzım değil ama bende çok beğendiğim için aldım
ivy model o.
aslında kendi case çok daha güzel böyle açık renk ahşam falan ama , karşısındakinin casenin çok sönük kaldı..
bende atlantic case'den 2sinide aynı olsun diye case aldım ikisinide...
yoksa orjinaline bakarmısın bi; Porsche Singer DLS Ice Blue – 1:12 Resin Model Car | DTURMAN Dubai
– dturman.com
médiocrité partout
abi kimse kusura bakmasın ben ignition'ı tek geçerim
model olarak tam tarzım , sadece modifikli japon araba üretiyor.
ama TR'de bu aralar fiyatları saçmaladı.
Kral ignition 500 dolar / ortalam yeni üretim modeller 300-400 dolar / çok nadiler 800-900 dolar.
ama tr'de rakamlar 25ten başlıyor - 30 - 40 gidiyorda gidiyor...
hadi o zaman biraz ignition show yapayım![]()
bunlarda evden ;
médiocrité partout
Güzel modeller kalitesi ve duruşu çok iyi gerçekten ama dediğin gibi Türkiye fiyatlarında almaya gerek yok.
Yurtdışını ben de takip ediyorum, alışveriş de yapıyorum sürekli. 250-300 euro arasında çeşit çeşit ignition mevcut.
sendekiler de kendi tarzında iyi modeller, ben widebody pek sevmediğim için genelde düzlerini daha çok beğendim![]()
Selamlar beyler herkese,
Bu ara 1/64e sardım , yer konusunda hemde para konusunda temiz iş.
inno 64 , hotwheels RLC falan topluyorum.
fakat sürekli fuar , meeting , kermes gibi şeyler oluyormuş .
ama benim hiç haberim olmuyor
0 sosyal medya takıldığım için bilemiyorum.
Bu etkinlikler nerde ne zaman yapılıyor hangi mecradan yayılıyor nasıl haberim olur ?
varmı bilgisi olan ?
médiocrité partout
Allah kurtarsın Kıvılcım
1/18 koko ise 1/64 tütün mamülü gibi düşünebilirsin, evet fiyat olarak iyi ama sürümde cepten çıkan hiç de az değil
Tavsiyem, hiç RLC falan toplama, fiyatının modeli değil. Inno ise F/P. (düşünürsen r35 nismo var satılık sıfır![]()
1:64 girmişken elit markalardan girersen daha iyi olur, daha sonra ben bunu niye almışım ki diye satmakla uğraşmazsın.
Üst lig: PGM, The laboratory, Finclassically, Timothy Pierre, One Model
Orta üst ara lig: King Model, Street Warrior, Street Weapon, Mortal, DCM
Orta Lig: Inno, Tarmac, Pop Race, Kaido
Risksiz F/P Lig (Kutulular): Xcartoys, Pop Race, Massdi, Mini GT
Riskli ama nadiren tutan, yine de bir bakalım lig: Kyosho, Para64
Sosyal medya yoksa takip etmek çok zor abi, bu işin takibi ve alım satımı en sağlıklı şekilde Facebook üstünden dönüyor. Parola 1/64 grubu bu konuda öncüdür.
Ben de hem yer hem maliyet olarak daha uygun diye 1/18'den 1:64'e geçmiştim keşke geçmeseydim, maddi manevi yetişilmiyor vallahi. Son bir yılda 1m. gitmiş :')
Abiler arkadaşlar satılık gt spirit painkiller, stella artois 2008 olan versiyon var daha nadir diye biliyorum ve otto lbwk nsx siyah renk uygundan verilecektir. Yeni eve taşınacağım ev küçüldüğü için koyacak yerim yok. Ürünler hatasızdır stellanın kutusu yoktur, painkillerin vardır ama kutunun kapağını kedim yırtmış. Dileyen bu numaradan ulaşabilir. Emre 0542 768 1714
Yeni eve taşınınca kendime bir köşe ayırdım, daha yapılacaklar var 1/64'ler gelecek, 1984 Nürburgring Race of Champions seti için diorama yapılıyor, ışıklandırma vs. olacak.
10 senedir bekleyen 1/36'ları sergilemeyi düşünmüyordum ama güzel durdular ileride o rafı da 1/18'e çevirebilirim belki bu halini paylaşmak istedim
![]()
RAFLARINIZI GÜÇLENDİRİN !
bendeki 20 tane ignition geçen gece saat 3 te büyük bir gümbürtü ile rafı yıktı.
Duvardan ayrılmış raf.
Odanın kapısını bir açtım hepsi yerde yatıyor , kapıyı geri kapayıp sabaha kadar ağladım
Şaka şaka ne ağlicam be , sanki ne.. altı üssü oyuncak araba ...
20 modelden hasarsız kurtulan 1-2 adet var. oda çok ilginç.
15-16 tanesi sadece spoilar , ayna kırığı ile kurtulmuş.
Pert olan 2 yada 3 tane var.
Caseler full pert hepsinin pleksileri kısmı kırılmış...
sonuçta 16-17 tanesi hala sergilenicek kondisyonda...
Bu hafta rafı masadan kuvvet alacak 2 ayakla , masayıda extra ayakla destekleyip yenide kuracağım...
médiocrité partout
Şu an 2 kullanıcı var. (0 üye ve 2 konuk)