Magnum videosu çok var nette ama en benzeyen bence bu..
Citroen Saxo Supersprint Magnum - YouTube
Eğer supersprint düşünürseniz elimde bir adet mevcut buyrun linki http://www.techturkey.com/forum/modi...int-egzos.html 1.4 aracıma ait videosuda var.
Gott weiss ich will kein engel sein...
hks replicanın sesi bu sekilde cıkıyordu eskı arabamda fikir acısından bakarsan 51 lik duz boru bi tane de orta susturucu takılıydı diye hatırlıyorum aracta
hks replica - YouTube
Ve tarih bir gün, acz içinde kıvrana kıvrana şehadete susamış bir ülkücüden daha müthiş bir silahın keşfedilemediğini yazmak zorunda kalacaktır...
supersprintlerin bütün modelleri sessiz tok sesi olan bir egsozdur basınca cok hafif öter hks otto remus sebring gibi sesleri yoktur....206 RC aracımdda kullanıyorum 3 senedır supersprint ve mutluyum memnunum
HKS kullanıyorum. orta susturucu olduğu sürece. sesi inanılmaaz derece az
Zalimler için yaşasın cehennem..
bu ara binip en beğendiğim egsoz safak e-30un cuprada var. düz boru sonu oem egsoz sanrım arac belli bi devirden sonra zaa lıyonormal kullanımda cok sessiz. ama gti da ne olur bilmiyorm aynı sistemi yapsan belki sendede ses kesilebilr harun
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
magnex son sustucu kullandım çok tatlı birsesi vardı önceki eksozum remustu kafa kaldırmıyor bir süre sonra
neden sadece sessizlik için son susturucu da arıyosun sonucu? 2 tane 51 lik free flow orta susturucu kullan ondan sonra sona istediğin egsozu tak, hatta bi de silencer lı olur kapatıp açarsın bütün olayı çözersin. Kendi aracımda da headers dahil komple bu sistem var, silenceer kapalıyken sıfır ses, açıkken de gazlarken egsoz sesi daha ne olsun.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)