antalyadan güvenilir bir arkadaş işi üstlensin hesap no'su versin önceden olduğu gibi herkes imkanı doğrultusunda birşeyler yatırır hem araba parası çıkar hem diğer ihtiyaçları karşılanır
Printable View
antalyadan güvenilir bir arkadaş işi üstlensin hesap no'su versin önceden olduğu gibi herkes imkanı doğrultusunda birşeyler yatırır hem araba parası çıkar hem diğer ihtiyaçları karşılanır
Birisi aileye ulaşıp, yardım edilip edilmediğini öğrenmeli.
Sonrasında öncelikle belediye ve ordaki engelli dernekleriyle iletişime geçilmesi en mantıklı yol olur.
Ordan bişey çıkmazsa, burdan bi şekilde halletmeye çalışırız
Antalyalı kardeslerimizden ilgilenmek isteyen cıkıp bi hesap no verirse bizde elimizden geldiğince yardımcı olmaya calısırız
Güvenilir bi abimiz hesap açsın.Bizde gönderelim ne kadar gerekiyorsa.Duyarsız olmayalım yarın bigün bizimde başımıza gelebilir Allah korusun...
ne gerekiyrosa yaparız
antalyada olmak zorundamı gönderin benim hesabıma ben her koşulda gidip elden bile teslim ederim burdan alıp götürürüz olmadı sandalyeyi
bu ara maddi olarak cok iyi deilim ama para vs. toplanırsa imkanlar doğrltusunda yardım ederim. teşekkürler soner abi
bende yardım etmeye hazırım...
bende yardıma hazırım soner abi
peşine düşelim ulaşabilirsek çok güzel bir fikir..elimizden geldiğince çok rahat alabiliriz forumca
hesap nosu verilsin elimden gldiğince 3-5 vermeye hazırım..
hayır duası alacak iş bitirecek bir antalyalı arkadas aranıyor ..
şuanda muratpaşa civarındayım.buradaki birçok iş yeri mavi kapak toplamaya başlamış.bi araştırayım eğer aynı kişi için toplanıyorsa adres bilgisine ulaşabiliriz.
Hep beraber bi organize olup yardım yapalım arkadaslar
Elimden geldiğince 3-5 vermeye hazırım yatırılacak hesap no belirlensin.
+ 1.2 çuval dolusu da mavi kapak var işyerimiz de topladığımız,kapak ile olucaksa edres belirlenirse hemen göndereyim.
İzmir'de Tago'nun yaptığı gibi birisi belirlensin paraları ona gönderelim o kardeşimizde arabayı alıp götürüp teslim etsin.
Antalya'dan bu işi kim yapmak ister ??
Hesap numarasi belli olursa bende elimden geldigince yardimci olmaya calisirim