arkadaşlar ben bu kadını bulmak için yarın harekete geçmek istiyorum önce bulalım kadını ona göre sonra paramı toplucaz ne yapcaksak yaoarız.
yanlız para işinde tekrardan konuşuruz ben alamam parayı.bi şekil yaparız.
Printable View
arkadaşlar ben bu kadını bulmak için yarın harekete geçmek istiyorum önce bulalım kadını ona göre sonra paramı toplucaz ne yapcaksak yaoarız.
yanlız para işinde tekrardan konuşuruz ben alamam parayı.bi şekil yaparız.
seyfi_07 arkadaşım kadının telefon numarasını bulmuş..
0532 682 19 94 ismi : naşhar..
bi ortak hesap nosu olsa yardım edelim hep birlikte arkadaşlar..
telefonla olmaz gidelim konuşalım adresi vs varmı arayan varmı kadın kabul ediyomu
benım bı medıcalcı arkadasım var aradım şimdi sandalye için maliyetie bize 2500 tl ye kurum ödemeli şeklinde yani %2 kar payı şeklinde verecek.
Gerçekten yardıma ihtiyaçları var. Vaktim olsaa şimdi çıkıp gitmek isterdim. Seyfi07 nicklşi arkadaş telini bulmuş. Boşta olan varsa bızzat yüz yüze görüşüp şu konuyu hızlandıralımm..
Duyarlı olmamız lazımm...
Havalar sogumadan gerçekleştirebilirsek daha iyi olur ,her ikiside sıkıntı çekmesin yaz bitti çünkü..
Ben de sivastaki çevremden toplar yollarım ,çok memnun kalırım hatta bi hayır işlemiş olurum
konuyu bende takıp edecegım. Ne yapacagımız bellı olsun, elden ne gelırse yardım etmeye hazırım/hazırız
ben yaklasık 9 aydır topluyorum gıttıgım spor merkezındende ısdıyorum haftalık en az 300 kapak gelıyor ben teyzeye fox aracılıgı ıle ıletısıme gecdım onlara gonderdım onlar gonderıcek ısdersenız onlardan ıletısıme gecebılırsınız ben elımde kalan 2000 tane gonderdım sureklı lazım olanlara verıyorum
Kapak veya para bende takipteyim şirkette kapak toplanıyor.. her hafta 600 adetten fazla kapak çıkıyor bizden bilginize..
Arkadaşlar şimdi ben naşhar hanımla telden görüştüm. Servise gelmesi için ikna etmeye çalıştım. En azından burda benle resim felan çekip yayınlayacağım.
Tabı tedirğin yakşaltı öncelikle. Ama oğlunu şuanda bırakacağı yer olmadığı için bir ayarlama yapıp gelmeye çalışacak..
Geldiğinde ben şirketimizin önünde birlikte resmini çekip burda yayınlayacağım yanlış anlaşılmalara neden olmamak için.
Eğerkı sizlerde telefonundan arayıp teyzecim erdinçin yanına gidin onun la görüşün biz yardıma hazırız deyıp görüşürsenız daha hızlı olucak. Türkiyenın her yerinden yardım geliceğini ve otomobil modifiye sitesi kullanıncı olduğumuzu trafık kazası geçiren arkadaşlara bu konuda duyarlı olduğumuzu söyledim..
Naşhar ortakalaycı: 0532 682 1994
tebrikler erdinç.
Bu Olayı Lehine Cevirecek bir arkadas tech üyeleri içinde yoktur sanırım.
ve İnsanlık dışı bir durum olur.
Rica Etsek Sen sadece Böyle bir yardımı kabul edermi Kabul ederse de snn hesabında toplanır tanıdık medicalciler işin içine girer ve karde$imize bir sandelye almış oluruz.
Bu Tech de ilk olmayacak sonda olmaz inş.
Ayrıntıları konuşman yeterli dostum.
zaten naşhar teyze:oğlum ben çocuğumun tedavısı için kredı çektım ödeyemıyorum zor durumdayım böle bır yardımda bulunursanız allah razı olsun tabıkıde kabul ederim benı çok mutlu edersiniz diye konuştuğu için yazdım..
Bakalım şimdi şirkete gelmesini beklıyorumm müsait olursa bugun gelecek olmadı akşam biz gideriz yanınaaa bir iki arkadaş.
Bende her türlü Aileye ulaşıp yardm yapılabilecek şekilde ortam hazırlamaya hazırım
O zaman Antalyalı kardeşlerimiz Uygun Zamanda toplanıp,Aileyi bulalım Gereken Zemini Hazırlayalım..
Haydar Ergün
532 562 00 66
Zamanlar Renault Koll. Şti'de adresim hızlandıralım hemen
haber edin konuyu kacırırız birisi konuyu sahiplenirse hesap no pm lesin herkes elinden geldigince destek olur..
Arkadaşlar hesap no atarsa biri buraya bizde 3-5 bişeler gönderelim en güzeli öylece başka şehirlerdende yardım edelim