Hadi beyler yokmu Antalyada ben sorumluluğu alır paraları toparlarım diyen
Hadi beyler yokmu Antalyada ben sorumluluğu alır paraları toparlarım diyen
Bizden bir yıldız kaydı, yine gökler aldı... Hepimizin başı sağolsun. Huzur içinde yat Alperim |RA|
Arkadaşlar ben antalyadayim maddi yardımlarınızı sorumluluk olarak üstlenemem fakat dilerseniz mavi kapak biriktirip bana gönderebilirsiniz ben, nişanlım ve annem uzun süredir mavi kapak topluyoruz. İhtiyacı olan arkadaşlarımız için hatta bana göndermeyip siz kendiniz de yetkili adreslere gönderebilirsiniz.
Ya da sizin başka şehirlerden gelip yapamadıgınız benim buradan yapabileceğim farklı yardımlarınızıda yerine getirebilirim.
yardım etmeye açığız hesap numarası sorumlu bı arkadasımız tarafından verıldıgı surece allahın ıznıyle ıhtıyac sahıbı bı ınsanın daha ısı gorulmus olur
RABBİT MK1 gtx 2871
KNG typer...
akülü araba ne kadardır beyler?
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
TechTurkey ailesine yakışır bir yardım yapmaya hazırız hepimiz beyler ben öyle gördüm biri bu işi kovalasın yardıma hazırız.
Ben yarın DHA dan o roportajı yapan muhabire ulaşmaya çalısıcam adresi ögrenicem insalllah. olmadı murat paşaya inip bakkal esnaflarına danışıcam umarım bir şekilde bulurum kendilerini ve elimden gelen yardımı yapabilirim eğer kendilerine ulaşırsam aileden birisinin hesap numarasını ve telefon numarasını alırım ilgilenen arkadaşlara da pm ile bildiririm
gerek neyse yapalım herkes kendi butcesinde 3-5 atsa dağ oluyo zaten
ayrıca haberin altındaki su yorum bitirdi beni
zamankedisi
...
AYAKLARININ ALTINI ÖPEYİM ANNEM...
1881 - 193∞
Ben yardıma hazırım maddi olarakda fakat ilk önce paramı toplanacak yoksa kapak mı?yoksa her ikiside mi? bunu bir kararlaştıralım.Kapaklar için ev adresimi verebilirim herkes kendi ilinden ve ilçelerinden organize olup tekelden bana kargolayın bende buradan gerekli yerlere ileteyimpara konusuna gelince nasıl olur? ortak hesap mı açılsın vs ??var olan hesaba mı ?antalydan ilgilenenlerde benimle irtabata geçerse daha kolay organze oluruz. 0542 541 31 03 eray tosyalıoğlu
bu arada konuyu açan Soner bey e duyarlılığından dolayı tebrik ederim,başka bir ilde olmasına rağmen buraya yardım ediyor![]()
kapak uzun cozum olur para toplamamız daha kısa 10 tl bıle gonderse herkes butcesıne gore 20 30 tl cok kısa surede toplanır allah yardımcıları olsun
Hesap numarası vermek kolay ama zan altında kalmamak için herkes buradan verdiği miktarı ve adını yazsın .hepsini toplayalım ve hesap özetindeki faturayla belgeleyip gösteririm ama bu çok ciddi bir iş herkesin ne kadar verdiğini ve kaç kere verdiğini forumdışıda olsa belirtmesi lazım.
herkes onay verirse kendi hesap numaramı verebilirim bu iş için.ya da siteden tanıdığınız daha eski üyeleri seçin,ozaman hesap için kim olsun sorusunu cevaplayalım ben hazırım .
edit: bide bu akulu araba burada satıldıgı ıcın mı burdan bırının hesabı gereklı onu anlamadım?Örneğin para ist toplansa akulu arabanın parası oradan havaleyle ödense (en fazla%5 alır tahminime göre) akulu araç buraya yollansa buradan sonra bız karsılayıp ulaştırada biliriz aklıma geldi.
Bızım payımıza ne duser ıse bızlerde yapmaya hazırız arkadaslar .
Para mevzusundan once acılen aıleye ulasılıp durum goslenmelı antalyalı uyelerımızden bunu yapıp sıteye net durumu aktaran olur ıse para pul ısı kolay . Bız bunu konusurken bır hayırsever sandalyeyı yollamıs bıle olabılır mesela ..
Antalyadan haber verıcek kımse varsa guncel durumdan cok makbule gecer gerekırse burda toplar ıstanbuldan alır adrese kargo bıle yaparız hıc sorun degıl ...
Intercity Istanbul Park
Caterham Türkiye
OMP Türkiye
Pist Günleri
Intercity Endurance Cup
Intercity Clio Cup
Intercity Megane Cup
Intercity Caterham Cup
ALLAH yardımcısı olsun. elimizden geldikçe yardım edelim..
Zahida, aklına ehl-i hikemin olma hasud, vermeyince sana Ma’bud ne yapsın Mahmud.( Şinasi )
Arkadaslar boyle hayirsever bir is canigonulden Tech ailesini kutluyorum bende elimden geldigince yardima varim hesap no belirtin .
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)