evet arkadaşlar pamuk eller cebe.. pztsi sabahtan hemen EFT yapıyorum.. inşallah arkadaşa yardımımız dokunur..
erdinç kardeşim sağol konuyla ilgilendin..
Printable View
evet arkadaşlar pamuk eller cebe.. pztsi sabahtan hemen EFT yapıyorum.. inşallah arkadaşa yardımımız dokunur..
erdinç kardeşim sağol konuyla ilgilendin..
İmkanlar el verdiğince bende yardımda bulunucam. Öncü olan herkese ayrıca teşekkür ederim.
işi gücü bırakıp barbaros kardeşimizle ilgilendiniz bizede aracı oldunuz allah sizden razı olsun erdinç ve ümit.barbaros kardeşimede acil şifalar inşallah en kısa zamanda sağlığına kavuşur.
Pazatesi elimden geldiğinde yardımcı olmaya çalışıcam :) ilgilenen zaman ayıran arkadaşlara teşekkürler
Çalıştıgım şirket otomotiv sektorunun önde gelenlerınden firmalardan. gerek sube gerekse genel müdürümüz bu konularda çok duyarlı insanlardır. Kendilerine bu konuyu ileticem insallah bizim yapacagımız yardından çok daha büyük bir yardım yaparak hem kardeşimizin hayatını kolaylaştırır hemde daha güzel bir yaşam seviyesine ulaştırma konusunda yardımcı olurlar.
Bende maaşımda imkanım el verdiğince destekte buluncam etrafımızdaki durumu daha müsayit olan insanlara bu tür konularda bilgi verirsek yardımlarımız daha da büyür.
konu ile ilgilenen arkadaşlara teşekkürler...
üzerime düşen görev pazartesi günü yerine getirilecektir..
Haftaiçi gerekeni yapıcam ınsallah.
Yardımcı olan,on ayak olan butun abılerıme tesekkurler.
hafta içi bende elimden geldiğince destek olmaya çalışıcam.
Olayın duyulmasını sağlayan,yardımcı olan ilgilenenlerden allah razı olsun bin kere ben ve ailem yardıma hazırız p.tesi günü gerekeni yapacağız tekrardan teşekkürler herkese.
İlgilenenlere çok teşekkürler ,en başta soner abi gündeme getirdigi için ondan sonrada evlerine kadar giden antalyadaki forum üyeleri..
Haftaiçi ben de hesap numarasına para yatırıyorum
pazartesı bende yardımcı olucam cok saolun arkadaşlarım abilerim duyarlılıgınız için..
konuyu acanlar' takip edip hesap nosu temin edenler, yardim eden kardeslerim abilerim
Allah herkesin hayrini kabul etsin
kardesimize acil sifalar
arkadaslarin dedigi gibi... pamuk eller cebe 5-10 az demeyelim yollayalim
kendi adima da tesekkur ederim ilgilenen herkese guzel birseye vesile oldunuz vesselam
ilgilenen herkese teşekkürler. elimde 7 kilo kapak var öyle duruyor eğer işe yararsa onlarıda gönderebilirim elimizden geleni yapalım. konuyla ilgilenen arkadaşlar kapak olayıyla ilgili bana pm atarlarsa sevinirim. hadi beyler eller....
erdinç ümit konuya el attığınız için teşekkürler..bizler de yardımcı oluruz..Allah şifasını da versin inşallah.
pazartesi üzerime düşen görevi yapacağım..
allah acil şifalar versin..
haydi tech üyeleri bu konuya duyarsız kalmayalım...
Herkese selamlar gencler, ben berkayın babasıyım.Barbaros kardeşimize gecmiş olsun .Hikayesini oğlum berkay bana okuttu ve gercekten cok etkilendim. Erdinc kardeşimizveya konuyla ilgilenen arkadaş kimse beni bir ararsa 0549 720 02 99 konuya kendi cevremdende faydalanarak tamamına gücüm yetmesede kalan rakam neyse sahip cıkmak isterim.Allah rızası icin ne olursunuz dikkatli gidin.dönem dönem toplantılardan dolayı telefonum kapalı olabilir .... mesaj atın ben size mutlaka gün icerisinde dönerim . serkan .
paypal hesabı olan varmı ? yatırmadan önce bana ulaşsın ben ona burdan gönderim yatırırken benim gönderdiğim ile birlikte yatırsın lütfen
Abiler ibanı da alsaydınız keşke. Benim garanti tarihteki işlemler için iban gerekli diyor.