güncel olsun tekrar. arkadaşlar ıban numarası yok malısef. ibansız yollamaya çalışın arkadaşlarr..
Printable View
güncel olsun tekrar. arkadaşlar ıban numarası yok malısef. ibansız yollamaya çalışın arkadaşlarr..
IBAN no:
TR180001000595559468975001
erdinç ve ümit çok teşekkür ederim ilgi alakanıza bizde elimizden geleni üzerimize düşeni yapalım.
bu duyarlılık için gerçekten teşekkürler elimden geleni yapmaya çalışacağım
elimden geldiğince yardım ettim..
konu güncel olsun...
hadi tech üyeleri barbaros kardeşimize yardım lütfen...
IBAN numarası yok diye bahane bulanlar hadi bakalım. bir yardım da sizden ;)
Arkadaşlar elimizden geldigince yardım edelim .
ülkemizde zor durumda olan çok insan var.. bugün haberlerde izledim, kadıncağız elektrik faturasını ödeyemediği için hapse atılmış. çocukları ağlıyordu ekranda.. ulan hakimde savcıda da hiç acıma merhamet yok, 3 kuruşluk faturayı siz ödeyin de kadın hapse girmesin be.. hırsızlar pkk'lılar dışarıda gezsin bi elektrik faturası yüzünden insanlar hapis yatsın.. böyle adalete ....
Para transferini gerçekleştirdim.
Yarın hesabına geçer teyzemizin.
Allah razı olsun yardımcı olan, önder olan herkeze.
Allah yardım edenlere çok daha bol kazanç versin, versinki nice ihtiyacı olan insanlara yardımcı olunsun.
Emeklerimiz boşa gitmeyecek arkadaşlar. Yapılan ufacık yardım barbarosun hayatını değiştirecek bunu unutmayın.
çünkü oda bizden biri. Unutmayın hepimiz hız yapıyoruzz..!!!
Çarşamba günceli
güncel olsun konu. unutulmasın arkadaşlar lütfen...
Günaydın,
Perşembe günceli
inşallah yarın bende gereken yardımı yapıcam allahın izniyle.....
arkadaşlar güzel bi haber okudum barbaros arkadaşmz içn
ENGELLİ BARBAROS'UN AKÜLÜ ARABA HAYALİ GERÇEK OLDU - DHA Doğan Haber Ajansı - son dakika haberleri - flaş haber - güncel haberler - internet haber - doğru haber - sıcak haber
Güncelll. En yakın zamanda halledicem...
Aynen abi. Akülü arabayla geçinilmiyo. Sadece kolaylık oldu abimize...