geç kalmışım üzgünüm yoksa açardım, zaten yakınızda 40 tl ile gidip takılırdık beraber kapının üstünden anahtarı alıp![]()
geç kalmışım üzgünüm yoksa açardım, zaten yakınızda 40 tl ile gidip takılırdık beraber kapının üstünden anahtarı alıp![]()
Kardes ben alin teriyle parami kazaniyorum allaha cok sukur, emegin esnafligin ne oldugunu biliyoruz. Aldigi paralar haram olsun falanmi dedim? Sen neden cellalendinki?
Banane senin cilingir abin izah edicegine insanlari tersliyorsa? Sen niye dertlendin hayat dersi vermeye calistinki simdi bana? Ne oluyor ne bitiyor olc tart ona gore atla..
demekki ben gidip açsaydım ve arkadaşa kıyak yapsaydım çilingire terbiyesizlik olurdu,arkadaşa kıyak değil yani...
bilginiz olsun
finansbank'ın müşterilerine bedava çekici hizmeti var
istediğiniz yere bırakıyor , benim işime yaramıştı 100-150tl çekici parasından kurtarmıştı
Geçenlerde benim ev arkadaşıyla markete inmiştik o ben anahtarı alırım sanmış bende o alır diye düşünmüştüm çıktık mal gibi ikimizde kaldık kapıda. Kapıcıyı çağırdık. Hastanelerde çekilen röntgen filmleri oluyo ya ondan getirdi kapının dilinin olduğu yere soktu o ara kapıyı ittirip geri çekti sürekli film dili ittirdi açıldı kapıAklınızda olsun kapı kilitli olmadığı zaman bu şekilde rahat açılıyor. Çelik kapıydı bu arada
![]()
cidden tüm iyi niyetimle paylaştım bu nacizhane bilgiyi
kapıyı çekip anahtarı unutan tt ci panpalarımızın işine yarar diye düşündüydüm![]()
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)