kesinlikle siyah beyazdan daha güzel yurtdışı forumlara göre kenarları soyulmaya başlamış hemen pil ömrü olarak 4s ten fazla bişi bekleme 2 batarya arasında 10mah fark vardı :)
Printable View
kesinlikle siyah beyazdan daha güzel yurtdışı forumlara göre kenarları soyulmaya başlamış hemen pil ömrü olarak 4s ten fazla bişi bekleme 2 batarya arasında 10mah fark vardı :)
Turkcell iPhone 5'i Ne Zaman Satışa Sunacak? | Scroll
iPhone 5 2099 TL'den satışa çıkıyor :) Turkcell iPhone 5′i Ne Zaman Satışa Sunacak?
ben iphone 3 üde 4 üde siyah kullandığımdan aşırı sıkılmıştım ondan beyaz aldım bu sefer ama şansıma siyahı daha güzel çıktı beyazdan fakat dediğiniz gibi yurtdışında siyahta sıkıntı var sanırım,sarj süreside 4s ile hemen hemen aynı bir farklılık görmedim...
bu 3000 TL 4000 TL rakamları Klasik her zaman 3G de de böle oldu 4G Dede aynı ilk almak isteyenler her zaman fazla ödedi.Türkiyede operatörler getirtmeye başlayınca fiyatlarda düşüş yaşanacaktır.Iphone 5 için alınacak en uygun zaman aralık yada ocak bence fiyatlar o dönemde 2000 tl ile 2100 tl arasında gezicek.
başka başlık açıp forum kirletmeyeyim dedim o nedenle burada sorayım;
iphone 3gs'i ios6'ya yükseltmeli mi yükseltmemeli mi?
durakta bekliyor ikigözümün çiçeği elinde masa gibi telefon
arkadaşlar, bir arkadaşım iphone 5 i araştırırken yurt dışı forumlardan birisinde çekilen fotografta bir pembe gölge oluştuğunu resim kalitesini ve görüntüsünü etkilediğini duymuş. sizce karalama mı yoksa gerçek mi?
Bazı problemli ekran (sararma) fotoğrafları gördüm bende.
evet iphone 5 çıkacak diye söylentiler dolanıyor...
3s kingtir abi milyarlar bayılmayın 500 tlye cillop gibi satılıyor heryerde :D 50 kere duştu hala bişey olmadı
500 çok la :D 350 iyidir :D
5 isteyen varsa 2700 canlı para :D
5 isteyen varsa arkadaşım yurt dışında 21 Ekim dönüyor 2200 liraya getiririm dedi. 16gb siyah beyaz mor pembe ne isterseniz.
Yanında ön jelatin arka kapak hediyesiyle :D
Evet doğrudur , bu testi Iphone 5 , Iphone 4S , ve Nikon D300 ile yaptılar.
Bahsettiğin test görüntüsü :
https://lh4.googleusercontent.com/-0...e-5-purple.jpg
Link
şöyle ölücü spec böleseler 24 ay 36 ay parçalasalar ödemeleri de alsak operatörler:D
Şuan için en mantıklısı s3 gibi duruyor. ip5 in diğerlerinden tek güzel yanı kasası o kadar.
o yayınlanan resimler tamamen hikaye bence kusura bakmayında 4s öyle çekerken 5 öyle çekemez 13 yaşında çocuklar yönetmiyor bu şirketi..
walla 5 gayette güzel resim çekiyor hatta dün s3 le kapıştırdık loş ışıkta s3 bildiğiniz sıçtı..
Ip5 ingilterede tax free ile 1400liralara geliyor.. s3 1400lere kadar dusuyor garantilide, gayet uygun..
4s'i 5 ile kıyaslarsan nasıl fark peki_?
abi özellik için alınıcaksa açıkçası pek gerek yok sonuçta hemen hemen aynı,bir farklılık yok ön büyük fark tasarımda telefon ince ekran daha kullanışlı bariz farkedilicek şekilde daha hafif kullanması daha eğlenceli olmuş 4s e görede biraz daha hızlı gibi geldi ama bunu tam karşılaştırmam yanlış olur 4s te çok şey yüklüydü bu yeni olduğundan fazla bir şey yok içinde belki ondan bana hızlı gibi geliyordur.Bence alınır zaten değerde kaybetmiyor ben 2 senedir it gibi kullandığım 4 ümü 900 e verdim ki s değildi simfree değildi benim cihaz..2 sene kullansan dahil diğer teller gibi sattımmı para etmez denilicek bir durumu yok ki iphoneum en sewdiğim yanıda bu kırılıp patlamadıktan sonra çok zarar etmiyorsunuz.
suan bulgaristandayim burda 12 ekimde cikicak diyolar fiyatlarida turkiyeyle kiyaslarsak arada yine dunyalar var ortalama bulgaristanda satilacak olan iphone 5 fiyati 2000 - 2500 tl arasi soleniyor.. gecenlerde gormustum trde ise 4000 den yukari olcak diye bi solenti vardi :S
tr'de 2000TL civarına çıkar.
arkadaşlar bişi sorucam iphone 3gs kullanıyorum babama bugun bi arkadaşından iphone hediye geldi sanırım cakma diyorum ama telefon acılırken welcome yazar mı ? telefon yurt dışından gelme
app store'a giremiyorsan çakmadır...