bnde öyle bılıyorum :)
bide bi hatırlatma dah arkadaslara i5 çift cekırdek, s3 4 cekırdek (+ 1 bardakta kola :D )
Printable View
Yazılım randımanlı çalışmadıktan sonra 16 çekirdek olsa kaç yazar?
Kimseyle polemiğe girmek istemiyorum yalnızca fiyatla ilgili bir şey yazacağım.
Apple'ın fiyat stratejisi hep aynı kalıyor her iphoneda ne kadar çıkacak? diye düşünüp durmaya lüzum yok.4te de 4ste de sırasıyla 16-32-64gb 199$-299$-399$ kontratlı çıktı 5te de böyle oldu bu muhtemelen kontratsız hali de yine 600-630$ arası olur.
Sürekli iphone pahalı denmesini de çözemedim açıkcası he bir telefon için genel olarak 1000+ pahalıdır zaten bu apayrı bir şey ama sanki bir tek iphone bu fiyatlara satılıyormuş imajı yaratılıyor.Çıkın yurt dışından 1100 tl civarına alın o zaman ne diyeyim telefonların kendisi pahalı değil Türkiyede ki vergi sistemi pahalı..
Kontratsız ip5 2000-2200 gibi fiyatlara çıkar kontratta 110*24 falan olur yine :)
turkcell, avea, vodafone, teknosa, vatan vs. gibi yerlerde daha önceden sıraya girmiş olan var mı?
kapora gibi bişey veriliyor mu onu sormak istiyorum :)
ABD ve Avrupa'da bugün ön sipariş verilmeye başlanacak olan iPhone 5'te yine anten sorunu var. 4. nesil iletişim (4G) teknolojisine uyumlu olan iPhone 5'in, 4G LTE şebekesinde aynı anda hem ses hem de data/veri iletişimi yapabilmesi için üçüncü bir antene ihtiyacı olduğu belirlendi. New York Times'ın ABD'deki iPhone tedarikçisi GSM operatörlerine dayandırdığı habere göre ABD'deki operatörlerden Verizon ve Sprint'in 4G şebekesi üzerinden iPhone 5 kullanacaklar, ses iletişimi sırasında internete bağlanamayacak veya internete bağlıyken de cepten 'Alo' diyemeyecek. ABD'li diğer büyük GSM operatörü AT&T'nin 4G şebekesinde böyle bir sorunun yaşanmayacağı belirtildi.
Her kelimende hap cigara muhabbeti yapıyosun demekki sen normal konusamiyosun bunları kullanmak gerek senin büyüklüğün küfürlü sokmalı çıkarmalı konuşmak mı ? Ben ozaman büyük olmiyim ben Apple hayranı olarak kullanma tarzımı yazdım yok kucağa karımı alcan yok adammi olunuyo gibi saçma şeylerle geldin satastin konu kıyaslama konusu bile değil. Bı telefon muhabbetine dayı olabiliyosaniz bravo size çok korktum bol şans sizee
tck tck 25 yasındasın utanmıyosun 40ına merdiven dayamıs yasını basını almıs adama :eek::eek: saygısızlık etmeye :D
Yahu güzel kardeşim bundan bir önceki mesajında bana tav olduğunu, her forumda senin yorumlarına atladığımı falan yazmadın mı sen?
Tek tek tüm mesajlarına baktım, hiçbir konuda beraber yorumumuz bile yok.
Kafa iyi dedim herhalde ben de.
Sen yok elmayı gösteririm, yok cebimden çıkarırım şeklimi yaparım dersen burda herkes senle dalga geçer kusura bakma.
Konuyu da hiç ettik sayende, hala tav oluyorsan varsa karın ağrısı falan özel mesaj at, cebim yazıyor heryerde ara vs çözelim sıkıntını.
güvenlik görevlisi androidci:D applecılara bak hele sen:D
yaw bırakın onu bunu da sim kartları nasıl ayarlıcaz bu ayfon beşe??
Operatörler microsim çıkarana kadar hiç birsey yapamazsın :) kesme vs bitti artık:)
30 - 40 tl olursa da hiç şaşırmam :)
Edit: microsim degil nanosim :)
Küllüm para tuzakları yahu.her iphone çıktığında sim kart'lara birşey oluyor.Kazanan turkcell ak.
bi de almanyadan bana gönderecekler. kargoyla, takılmazsa ne ala ama yakalanırsam ne kadar vergi öderim bilen var mı?
nano sim olacak kestikçe kesecekler sim'i :)
http://http://www.9to5iphone.com/wp-...5-nano-sim.jpg
http://www.teknolojioku.com/applicat...5-nano-sim.jpg
aha adamlar yapmış mı yoksa
alamanyada 750 yüro beyler 16 gb olan... 21inde satış yapılacak. şu an taze hhaberleri alıyorum... 4s de 630 yüro şu an
vay amk ne telefonmuş..
Operatörler nano sim'leri satışa sunana kadar yurtdışından telefon alan kullanamıcak o zaman.
Operatörler nano sim'i, sırf kontratlı alana bile verebilirler belki..
avea pazartesi günü nano sim'i satışa çıkarıyormuş.
Nano-SIM kartlarn geli tarihi belli oldu - Hrriyet TEKNOLOJ
adamlar çoktan hazırladı bile nanosim teknolojisine çünkü apple avrupaya kabul ettirdi adamlar hazırlıklı doğal olarak TR De çok gecikmez tahminimce. Eylül sonunda Turkcell genel müdür yardımcısı cihazlardan elinde olacağı ( kendileri için ) haberini iletti fakat satış tarihi vermedi.
bu arada USA Fiyatlarıda absinthejailbreak.org haberine göre 16gb 649$ 32gb 749$ ve 64gb 849$ şeklinde.
şundan emin olsak almanyadaki fiyattan hergün kargolatacam da.. sonuç hüsran olmasa iyi
Farklı firmalardan aldığım el broşürleri bile alanda yeri geldi arandı :)
TIR'lar dev X-Ray cihazlarına giriyor sınır kapılarında keza aynı şey gelen her konteynır içinde geçerli :)
http://www.x-ray.gen.tr/FileUpload/k...hcvcab2000.jpg
emin olacak bir şey yok.. :)
kargoyla telefon alırsan burada sevinen sen değil yurtdışı kargolarını denetleyen kişi olur :)
unut kargo işini, bu sevdadan vazgeç :)
bence boş bir ssd nin içine koyulursa geçer. tabi tuş yerlerine şekilleri çok belli olmaması için alüminyum parçalar konulabilir.