Burdaki birçok insan kaportacı değil abi.Heryerden fiyat alırız aklımdasın ;)
7 bin lira para gelicek diye satma bu aracı.3 e 4 e toplanırsa binersin emeğine yazık..
Printable View
arka ekstr yaptr kaynadıktan sonra orjınal gıbı olur amerıkada adamalr ne arabaları bırlestryr gecmıs olsun tekrar
İstanbul ustalarının çoğu aştı kendi. Hepsi Merso BMW yapsın sök tak boya yapsın parasını kazansın bunun peşine düştü. Harbi ustalar sağda solda kaldı sanayide barınamadı genel olarak.
Araba kaporta yada yürüyen parçaları var. Hepsini buldum diyebilirim (arka panel araştırmadım bir tek) fiyatlar uçuk değil ama kaportası şasecisi boyası parçası derken çıkan maliyet artıyor. Her Türk evladı gibi iyisini ucuza istiyorum:) Allah razı olsun ki siteden daha yüzünü görmediğim halde yardımcı oluyorlar sanki kendi arabalarıymış gibi ustaları ile konuşuyor insanlar.
Sefa cefa konusundada tamamen katılıyorum abi. Araba yere sağlam basacak ve ip gibi olacaksa çekilen cefa mübahdır. O cefada bana ders olur
yapabileceğim birşeyler olursa alo demen yeter eren , boyacı kaportacı var ucuza ama güvenemem açıkcası..
Bende 2001 yılında yaklaşık 150 ile yandan, geri geri bariyerlere girmiştim lacivert F7R'im ile.
Sağ arka sol bariye çarpmıştı, 2 şeritli yolda sağa savrulup sol tarafta sağ bariye vurup, emniyet şeridinde durmuştum.
Şase falan kaymıştı arabada, beşik bile yamulmuştu, yeni gelen beşik uymamıştı falan.
Ama airbag falan açmamıştı arabada, cam bile kırılmadı şansıma.
Paşaoğlu'na bıraktım arabayı, kaskom da yoktu. Şubatta bıraktım Mayıs sonu almıştım arabayı ama kız gibiydi. İp gibi de gidiyordu, severek binmeye devam ettim, sonra sattım. Hatta geçenlerde yolda gördüm, hala trafikte kendisi.
Resimleri bulursam koyarım nete kazalı halini.
Moralini bozma bence. Yaptır, severek binmeye devam et.......
Canım o gözle bakarsan kimse kaportacı değil:) Fakat insan sanayi adamı oldumu ustadan tek farkı el işçilik tecrübe olmayışı oluyor. Bir bakışta ne nedir ne değildir nasıl olur şıp diye yorumluyor ve dediği gibi oluyor. 7 lira için vermeye kıyamamamın tek sebebi motor ve yürüyeni.
Arka kestirmeyi şu yönden istemiyorum: Yarın bir gün satarken "Ya uy mi? 2 arabadan 1 araba yaptılar" deneceğinden. Millet gibi plaka değiştirip komple boyayıp farklı jant farklı aksesuar ile çakmak lazım bu millete
aynen getir dediğin gibi yakın olsan getir bursaya orjinali gibi yaparlar garanti ederim kaportacıdan dahada önemli şaseci senin aracın için boyacınında cok iyi olması lazım
ankaradan komple kupada bakmanı tavsiye ederim;)
Komple kupa İstanbul'da bir arkadaş görmüş ondan haber bekliyorum. Kupa konusunda kafama takılan faturalı olması şart sanırım. Yani bildiğimiz motor işletir gibi sanırım işlemler. O işte diikatli olmak lazım. Birde araba toplayalım derken chance çi olmayalım
Bu arada İzmit'te. İstanbul'a geldikten sonra Bursa'yada gider. Gönlüm evim İstanbul'da olduğundan İstanbul'da toplanması. İzmit te olur çünkü işim Gölcük te
Benim araba 98 modeldi, 14000 $'a (9000 TL) almıştım Kasım 2000'de, şubat 2001'de kaza yaptım :). 34 UF 9251
206 gti sırasına girmiştim aslında, Ecevit KDV'yi arttırınca vazgeçmiştim. 2001 206 gti 18000 $ (12500 TL) idi. Şimdi ajandalarıma baktım rakamlar için.
Ben de kazadan sonra hasarlı oto alan yerlere satmak istemiştim yaptırmadan, babam izin vermemişti.
Tamirat kaç para tuttu hatırlamıyorum valla. Çok yıl geçti. Ama tamirat uzun sürdüğü için bütçeyi zorlamamıştı.
Sen dışarıdan görülen kesin lazım parçaların fiyatlarını öğren, boya parası koy üstüne, bir miktarda işçilik ona göre karar ver. Arabana istediğin bir fiyat vardı, pazarlık miktarını düş, gerçek satış rakamın ile kıyasla. Ama bu kadar işlemden sonra bir süre daha binmeni öneririm.
Benimkini 2006 yılında 10000 $'a (14000-15000 TL) satmıştım.
5 yıl keyifle bindim kazadan sonra.
Aslında 2005 yılında impo da almıştım, ona daha keyifle bindim :). Hala arabam sitede el değiştiriyor, alanlar keyifle biniyor, 34 HV 774.
Hem model aynı hem renk aynı kaza benzer sanırım umarım kaderide aynı olur. Dolar bazında hiç hesap yapmamıştım açıkçası. Şu an yaptırmak yok pahasına satmaktan daha mantıklı ama o denli para harcayıp toplamak düşündüyor genede. Teşekkür ederim genede ilgin için abi. Umarım senin zamanında atlattığın gibi bende atlatabilirim bu zor zamanları
Öncelikle çok geçmiş olsun.Bence bu halde ne kadar veriyorlar diye araştır, ona göre bir hesap yap. Ancak ne olursa olsun ben o kadar riskin altına girip aracı yaptırmazdım sanırım.Çünkü harcıyacağın paraya karşılık, kullanırken hatırlayacağın bu kaza ve satarken yaşayacağın anlamsız yorumlara katlanmak pek hoş olmayacaktır.Çok iyi düşünüp doğru karar vermek için biraz zamana bırakmakta fayda var.
0544 549 72 44 mehmet ile görüş uğur verdi numaranı de resimleri mail filan atarsın çiçek gibi yaparlar arabanı .
Öncelikle geçmiş olsun. Arka tekerin açısı değişmiş galiba fotoğraftan. Aksta sorun var gibi. Önden çekişli bir araçta arka aksın kondisyonu oldukça önemli. Bu araçta tipik torsiyonlu fransız tipi mi bilmiyorum ama arka aksında bir masrafı var. Onunda temiz çıkma fiyatını araştırın derin tamir etmek yerine. Bu arada bu araçta kaporta işçiliğinden önce şase işçiliği var.
Abi tekrardan geçmiş olsun :( Kaza önden olsaydı yaptırma derdim ama arkadan pek problem olacağını zannetmiyorum.. Güvenerek binerim diyorsan tabiki bütce uygun geliyorsa yaptır derim ..
Eren arabayı yaptırıp yaptırmayacağına karar vermen lazım önce.
Kocaelinde mi yapılıcak İstanbulda mı ben Aksigortada çalışıyorum ve işim sanayi sanayi servis servis dolaşıp araç kontrol etmek özel serviste istersen yetkili serviste bulunuruz yapacak ama karar vermen önemli.