eren usta yok abisi gelsin haber vericem unuttum zannetme..yarın yine gidicem haberin olsun
Printable View
eren usta yok abisi gelsin haber vericem unuttum zannetme..yarın yine gidicem haberin olsun
işallah hadi bakalım gönlüne göre olur işallah fiyat almışmı başkaları ortala varmı kafanda bişi?
Hocam bak benim de akrabalarım var bu işi yapan. Hem de öyle kaportacı dükkanında değil. Tüm sigortaların anlaşmalı servisiliğini yapan, kaporta servisi olmayan yetkili servislerin yetkili kaporta servisliğini yapan gayet hacimli çalışan profesyonel yerler. Ama benim buralardan tecrübe ettiğim kadarıyla; aracı, hasarı görmeden, detaylıca incelemeden ve hatta yüzey parçalarını, hasarlı parçaları sökmeden çıkarılacak fiyat ancak seni yanıltır. Sonradan "yok şurası da varmış", "yok şu da kırılmış", "bunun şasiciye de gitmesi gerekti", "elektrikçi de şu kadar istedi", "biz yüzeysel boyayı hesap ettik, panel de girdi işin içine" derler, hesabın bozulur.
Bu yüzden önce arabayı hangi ilde yaptıracağına karar ver. Sonra arabayı o ilde biryere çek. Sonra güvendiğin, tavsiye edilen kaportacıları çağır ve arabanın hasarı için herşey dahil fiyat çıkarmalarını iste. Sonra da kararını ver. En güzel bu şekilde bir sonuca ulaşırsın.
Yaptırma veya satma kararını verirken de bir daha pişman olmayacağın, harcadığın emeğe üzülmeyeceğin bir karar vermelisin. "Satarken ne derler", "elimde patlar" laflarını ben aklıma bile getirmem. Hiçbir laf benim arabama mutlu mesut severek bindiğim zamanları unutturamaz. En kötü gider bir dostuma hediye ederim.
Kolay gelsin.
aracı toplamak istiyorsan sana yardımcı olurum... yavrm
resimleri alıyorum yarın ustamın dükkanına gidicegim.. fiyat alıcagm.
Eyv harun kardesim. sende bi fiyat alirsan iyi olur.
erenim sankodaki vatandaşa resimleri gösterdim ama arabayı görmesi gerektiğini söyledi hasarın boyutları için :)
@o.b.k-- Yazdiklarinda tamamen haklisin. Ancak bu aracin oyle suprizlik bir durumu yok. arac alti bagaj ici detayli fotolarida cektim. alt kisimda dingil yamulmasi disinda ne bir darbe var ne cizik. saseler altinvs komple orjinal halinde duruyor.
Eren bence komple arkayada bile gerek olmayabilir, arka panel, arka havuz, sol arka çamurluk ve bagaj görünüyor onun dışında gerisi içi dışı bakmak lazım tabi