selete arac baglatma fiyatlari nedir ne degildir?
vallaha abisi boyacıya nazımız geçer ama nerdeyse senin araç komle boyanıcak onu konuşurum bi sorarım.selet içinde aparat kiralıyosun onunda günlüğü 80 ile 150 arası yanılmıyorsam bide işçilik yazıcak iki ustada işinin ehlidir profturlar yaptırmak için gün alırsın o derece öyle yapalım bırak git diil.kaportacı görmesi lazım aracı onada birini bulur hem erken hem fiyatta bişi yaparmı sorarım ama dediğim gibi yeni olur araban yere sağlam basar yamuk basmaz.
Derdim zaten arabanın düzgün olması yere sağlam basması. Kaportacı görmek istemekte haklı tabi. Fakat araç İzmit'te nasıl yaparız? Zaman konusunda erken şart değil. Düzgün işçilik ve uygun fiyat olduktan sonra 1 ay extra beklemek sorun değil.Bir usta fotolara bakarak 8 parça boya dedi. Araba zaten 10 parça (tavan hariç) iki türlüde boya fiyatı alınabilir mi? Senden ne zaman bilgi alabilirim?
Abiler kardeşler takılmayın bu kadar. Can sıkmaya değmez. Şükür elimiz ayağımız tutuyor.Az yada çok paramızıda kazanıyoruz. Yavaş yavaş toplar bineriz gene arabamıza.
senin bu mütavaziliğin yeter kardeşim
yarın tüm gün sanko sanayide olacam buradada bir ustamız var selet falan sıfır var en azından resimleri gösterir onunda bir yorumunu alırım
http://www.techturkey.com/forum/foto...la-orange.html
boyacının işçiliğini görmen adına benim aracın boyanma fotoları
yapacağın eren şu arabanın şu hali ile kaça satılır onu öğren takribi kaç paraya eski haline gelir
sonra kendine şunu sor verdiğim paraya ve nasıl olacağını düşünmeye deger mi
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Bence Sat bu halde sonra satmak istesen yapıldıktan sonra masrafını karsılarmı satılırmı rahat düşündüren kısmı bu ama 2 3 milyarla hal olucak gibi ise keyf senin
ben açıkçası istanbul da bunu yapacak usta var olduğuna ve mantıklı fiyatlar dahilinde yapacağına pek inanmıyorum
araban nadir bulunan bir araç değil onu da göz önü al yani harcadın paraya ve zamana değeceğine inanıyorsan
unutma biz dışardan gazel okuyoruz
bu işin sefasınıda cezasını sen çekeceksin![]()
İNSANLAR VERDİĞİNİZ DEĞER KADAR DEĞERLİDİR FAZLASI DEĞİL
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)