power balance mode On![]()
konyada bızım bı arkadas bu urunun bayısı ve cevremdekı arakdaslar taktırdı ve cok fark oldugunu gorduk bence gercek bısey gazın pedala basıp ıvmeleme oranını yukseltıyo ...
Yiğit senin arabanın gaz tepkisi gördüğüm en hızlı elektronik gaz kelebekli aracın tepkisinden bile hızlıydı. İzmit'te rolantide iken gazı tokatladığın zaman devir saati anında takip ediyordu. Alıştında yavaş mı geliyo ?
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
haklısın da bi süredir araştırıyorum niye daha iyi olmasın diye düşündümçünkü mesela 3 te 2 bin dd gidiyosun sabit dip gaz oturunca bi kendine gelmesi gerekiyomuş gibi geliyo yada ben telli kullanıp binince mi tribe girdim bilmiyorum.
üstlerde sıkıntı yok altlarda daha iyi olabilirmi kafasındayım
Mehmet gazihan yanılmıyorsam benzer bir ürün satıyor fiyatlarıda uygun
Kablolarda elektriğin iletim hızı ortalama 150.000 km/sn dir. Gaz tepkisindeki yavaşlık tel olmamasından kaynaklanmıyor.
Gereksiz bir ürün. 20 30 TL lik bir ürün olsa alın derimde. 400 500 TL gibi bir rakam aşırı gereksiz...
2 tane 407 ye takti arkadaslar.. Deneme imkanida oldu 2 arac oldugu icin, 3000 devirlere kadar fark yapiyor.. Arkadada saglam kara dumanla..
172RS ---- 182RS ---- 175RC ---- 182RS ---- 197RS ---- 180CPR ---- 210NBR ---- 225RS ----182RS ---- 200RS ---- 156CGI
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)