20 lira...
opel par ın telefonunu veriyorum arayıp fiyat sorun. büyük ihtimalle iyi fiyat almalısınız. 60 amperlik varta için. fiyatı beğenirseniz navigasyon şöyle
şaşmaz köprüsünden sağa dönün ki o zaman başkent sanayii ye geçmiş olacaksınız. sonra şu milletin apışıp kaldığı bazılarının donma çıkma penis misali yola atladığı göbekten sağa sonra yine sağa direk gidince opel-par ı göreceksiniz.
opel par
2788120
eyvallah çetin.. büyük ihtimalle varta alacağım..
kış gelmeden akü sorununu çözmek lazım..
Bende aküye geçen gün 800 lira verdim ama ömür boyu akü ondan sök diğerine tak tam 27 kilo
IMPOSSIBLE IS NOTHING
İlgilenen arkadaslara tesekkurler, bugun varta akümü aldim ve arabayi yine kapının önünde dinlenmeye biraktim.![]()
ünlüden 115 liraya aldim.
Schumi.Projects
106 GTI | 206 RC | 2008 SUV 1.2 PureTech EAT8 | 3008 SUV 1.6 HDi EAT6 | Citroen AX GTI
Never drive faster than your guardian angel can fly
106 RC - 106 GTI with 2 liter engine
yok yaw pazarlık değil de, adamların acemiliğinden oldu diyelim. web sayfasında 110 yazıyordu. ben de bunu belirtince mecburen bu fiyata vermek zorunda kaldılar![]()
çocuk hemen aradı sayafı güncelleyin diye arkadaşını uyardı
edit: bu arada sayfa hala güncellenmemiş.. http://unluoto.com.tr/urunler/111/12-v-60-ah-varta-aku
Varta'da blue dynamic akü nasıldır önerir misiniz? Geçen Golf'e 72A mutlu silver almıştım Saatçiden bu seferde Yaris'e Varta alayım diyorum. Ne dersiniz? Ona da 72A alacağım. Gerçi Varta Çek malı artık Alman gelmiyormuş ama ne dersiniz Mutlu mu alsak Varta mı?
Varta akü ile mars problemi yasamadim henüz, aracım genelde disarida yatan bir arac haftada 2 defa calisiyor asagi yukari. Yürümese bile calistiriyorum.
5 aylik zaman diliminde herhangi bir marka da olsa problem cikmazdi büyük ihtimalle ama ankaranın ayazında kalmasına ragmen soguk havalarda ilk mars anında dahi problem yasamadim.
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)