User Tag List

19 sonuçtan 1 ile 19 arası

Konu: Konumuz Astra Coupe Turbo

Görkem - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)

Konumuz Astra Coupe Turbo

beyler bu araçlar hakkında bildikleriniz,,sorunları,,modifiye edilebilirlik durumları(öle aman aman bişey yapmıcaksamda bazı arkadaşlar hks evc gibi aletlerin bağlanamadığını sölüyorlar)....ben turbo araçlar hakkında çok bilgili değilim açıkçası,,,,astranın bu modeliylede ilgili genelde sorunludur servisten çıkmazsınız gibi yorumlar var....ben şu anda sıfırdan beri bende olan vectra c 1.6( 37000km de ve 1 parça lokal boyası var sadece) aracımın yerine düşünüyorum....sadece içeme sinicek bi araç bulursam değiştirmeyi düşünüyorum zaten,,,,ama genede bilgi almak istedim.....

şimdiden herkese teşekkürler ...................

1.6 VTi - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Opel Astra GTC'den mi(2.0 Turbo 200hp) yoksa Opel Astra GTC OPC'den mi (2.0 Turbo 240hp) düşünüyorsun ? Benim bir bilgim yok ama hangisini istediğini merak ettim
    Beni sallamayanları ARTIK ben de sallamıyorum. Muhattap olmaya tenezzül etmeyenlere selam olsun, siz olmasanız da olur, GERÇEK DOSTLARIM bana yeter.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yok ikiside değil maalesef ,,,2001 model astra g coupe turbo,,,,,bu hks evc tarzı aletlerin bağlanamadığı derken sölemek istediğim arabada arıza ışığı falan yaktığından bahsettiler,,,,sağlıklı bi şekilde yapılamadığını belirttiler............

Post Thanks / Like
    Mentioned
    19 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    sanırım g kasa için düşünüyorsunuz.
    aşırı bir yakıt sarfiyatı olduğunu ve bir motor arızasında sahibini oldukça üzdüğünü duymuştum. gerek bulunabilirliği gerekse de maliyeti konusunda.
    fakat bunlar sadece duyumla sınırlı maalesef..

Mrt - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    gercekten fazla bişi baglanamıyomuş acayip tepkiler veriomuş bnm duyumlarıma göre (elektronik olarak)

Berkan - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    152 Post(s)
    Tagged
    1 Thread(s)
    gtc de 1.6 180hp lik var onu dusunmezmisin
    1881 - 193

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    [QUOTE=berkanokan;155864]gtc de 1.6 180hp lik var onu dusunmezmisin[/QUOTEçok güzel seçenek ama fiyat olarak beni aşıyor

grkm - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    27 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı berkanokan Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    gtc de 1.6 180hp lik var onu dusunmezmisin
    ve tatmin edici gitmiyor , biraz hantal kendileri

bu durumda 207gt , mini ve benzeri araçlara yönelebilirsiniz. Astra hem modifiye , hem 2.elde sorun ya$atacaktır

VeNoM_35 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Yurtdışı Opel forumlarını kurcala biraz, modifiye imkanı var diye biliyorum..

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    çip egsoz yetmezmıkı?? gayet tatmınkar olur bence... fıatına göre oldukça ıyı arac

Juggernaut - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Çok sorunsuz bir araç olduğunu sanmıyorum.Chip ve egsoz ile 260+ oluyor bildiğim kadarıyla.

ALPER-VNS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    görkem, arkadaşımda turbo olmayanı war.. içine binince sürünce kesmez seni gibi geliyo bana wectra dan sonra.. aşırı yaktığını ben de duymuştum.. bence araban çok güzel bi 19" jant bi yay, warsın gitmesin

Post Thanks / Like
    Mentioned
    5 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    içi sonuçta eskı astrayla aynı az biraz susleme var o kadr...

Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    en can alıcı noktası manifoldun ve turbonun birbirine döküm olmasıdır yani turbo da oluşacak bir sorunda manifoldu da değiştirmek durumunda kalıyorsun manifold daki bir çatlakta da turboyu da değiştirmek durumundasın turbo u eski sorunlu manifolddan ayırıp da yeni bir manifolda flanş yapman gibi bir düşünceyi hayata geçirmek baya zor oluyor GM sağolsun pazarlama veya kazıklama stratejisi herhaldedöküm kaynak tutmaz kolay kolay tutsa da yine aynı çatlak oluşur zamanla en büyük masrafı burada açabiliyor z20LET kodlu motorlar ,eğer modifiye edilecekse de maliyetten kaçılmadan yapıldığı sürece fazlasıyla verim alınan bir makina mesela regal motorsports ,courtenay motorsports,dbilas gibi firmalara yapılan harcamalar karşılığını fazlasıyla veriyor bu motor için ama Türkiye de hks blowoff takıyım dersen sorunlar yaşanabildiğini biliyorum en basit örnek olarak.

RCkid - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    işini bilen biri tarafından 2000 liralık harcamayla 300+hp nin elde edilebileceğini söyledi.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    bilgilerini paylaşan tüm arkadaşlara teşekkürler,,,,,,

sekan,,, dediğin gibi chip+egzoz+bov motorda yeterli değişikler aslında,,,,ama yaptığımız herşey burnumuzdan gelerek yapılcaksa uğraşamam o kadar,,,bak hks bov bile sorun yaratabiliyomuş,,,,

alper,,,dediğin doğru içi pekte kesmicek beni vectradan sonra,,,,ama işte performansıyla ve içine takıcağımız ıvır zıvır göstergelerle felan bunu unutturur diyodum,,,ama araştırınca pekte müsait olmadığını gördüm arabanın bu tip şeylere,,,buda beni almaktan vazgeçircek duruma getiriyo nerdeyse

livelydog,,,evet dediğin gibi monifoltla birleşik turbo,,,opele göre bunun amacı ağırlıktan tasarruf etmekmiş,,,turboyu değiştircek olursam zaten yeni astra opc turbosuda aynı şekilde manifoltlu olduğundan direk uyuyor ve zaten daha büyük bi turbo opc deki(aynı blok z20let le),, dediğin firmaların çok güzel ürünleri var dediğin gibi,,,ama benim için maliyetleri yüksek olur sanırım,,

zaten arabayıda fazla zorlamadan 250 beygri civarı gayet yeterli aslında,,,,ama işte daha yüklemeden sorunlu bi arabaysa yükleyince iyice başım ağırır gibii,,,ve daha üstüne bide tcs yi iptal edicek bişeyler felanda bulunması gerekiyor,,,,falan filan uzuyo bu liste sürekli korkutuyo beni açıkcası

tolga900 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    direkt kiti var regal shop da motor koduyla internet siteside var su an bolt on kitle 345 -350 üzerine çıkabiliyorsun.

Shadow_Dancer - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    37 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Adanada satılık vardı bi aralar...

Araç sahibi forumada üyeydi nosmemos nickli, cidden temiz bi arabaydı...
    Tango-1 never dies.

Post Thanks / Like
    Mentioned
    3 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    evet regalshopta biçok kit var gerçektende iyi sonuçlar veriyo,,,ama ben şehir içi kullanımlıda kullanıcağımdan fazla değil 250-260bg görsem yeterli zaten,,,vmax.de sitesindede var bi kaç kit oda bi alternatif,,,,,

adanadaki arkadaşımızın arabasını biliyorum,,,şimdilik araştırıyorum sadece alamaya karar vermedim henüz.......

bu arada astra coupe turbo motoru dışında astra g den pek bi farkı yok sonuçta nerden geliyo bu sorunlar anlamadım gitti........yani motorda sonuçta vectra cd lerde astra sportlarda kullanılan 136bg lik motorun turbolanmış hali,,aynı blok,,,,ama bi bov bile sorunlu takılıyosa cidden değmez almaya............
    olmadı vectramıza bi mantzel emme manifoltu bide chip diyip yolumuza devam edicez......

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)