sorma walla en cok ben nefret edıyorum adamlar starex ı bagladı bızım agzım acık kaldı bende bana bısey demezler dıye armut gıbı beklıyorum kacan mılletı ızlıyorum olan bana oldu![]()
![]()
sorma walla en cok ben nefret edıyorum adamlar starex ı bagladı bızım agzım acık kaldı bende bana bısey demezler dıye armut gıbı beklıyorum kacan mılletı ızlıyorum olan bana oldu![]()
![]()
geri geliyor yazmadım:],arkadas ptt yı arıyosun tekrar gelıyo demıs ama ben aramıstım ne gelen oldu ne gıden
ptt geldi, seni evde bulamadı-kagıt bırakmak zorunda-eğerki o kağıt kaybolmazsa alıyorsun onu ptt yi arayıp gelen evrakı alacağını söylersen geri göndermezler emniyete diyorum.
-ki yaptığım birşey.
yani taa emniyete gitmektense evinin yakınındaki ptt ye uğrarsın alırsın kısacası.
işte o mevzuu ptt memurunda patlar,
Mesut no problem![]()
Ceza yemezsin.Gidip şubedeb alabilirsin...
2003 BMW E46 330 Cİ Topassss
2006 BMW E46 318 Cİ SİYAH (SOLD)
]2001 PEUGEOT 106 GTI SARI SOLD)
1998 DOĞAN SLX 1.6.İE BORDO (SOLD)
2008 PORSCHE 911 TURBO S SiYAH (SOLD)
ben yenı araba geçen hafta carsamba gunu aldım.. bu persembe ızınlıyım.. ruhsatı nerden alıcam ??? notyer satısı kadıkoyde yapıldı.. ewım sefaköyde ?? yardım please
alican cezası yok.
beyler bilginiz olsun maltepe emniyetdekiler daha işe yeni başlamış, ruhsat alırken kimlik sormuyorlar
Alican senin yerine başkasıda alabilir bu durumda![]()
Seyyar Tayyar
valla bizde annemin arabasının noter satışını aldık 15 aydır ruhsat deişmedi , normalde 1 ay süresi var geçince cezalı ödüyorsun , polisler görüncede bağlama yetkisi var, ama halen halletmedik
,
Oğuzhan ÖKSÜZ
http://www.facebook.com/oksuzdesign
9 ay once vts mı aldıgımda 1 ay bekledım ewe gelmedı... emnıyete gıttım ruhsatı dırek werdıler![]()
bu arabamda ıse yer uzak kadıkoy, sefakoyden almayı denıcem ins olur
ben kendi trafik şubemden denedim evime 2 dakikalık mesafede satış maltepede olduğu için ordan alıyorsun diye biliyorum kanka
emre aynen yarın sabahtan halledicem mevzuyu bro ama durmıycam gidicem
yunus inşallah dediğin gibi bişey olmamıştır![]()
Bazen ne kadar küçük olduğunu anlamak için iyice yükseğe çıkmalısın
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)