geçmiş olsn
Printable View
geçmiş olsn
Yapma ya geçmiş olsun bende pm atmıştım cevap verirdi neden vermedi diyorum :(
en kısa zamanda iyileşirsin inşallah ya üzüldüm şimdi :(
Acil şifalar , çok geçmiş olsun
kardesım gecmıs olsun.. yara ızı kalıcı olmasın dıe hergun dıkıslerın ustune krem sur..kurudukca sen sur kardesım ız kalmasın :(:( tekrar geçmıs olsun.. hamama gıt bı ara :D
Allah korumus. Gecmis olsun. İns kalici bir iz kalmaz. Yazdigima kizma ama her serde bir hayir vardir ve sanirim bu isin hayrida sigarayi birakman. Tekrar gecmis olsun
geçmiş olsun ..
Allah korumuş çok üzüldüm geçmiş olsun :( Benimde 17 eylülde bacagimdan garip bir böcek soktu o gece dinlenirken tüpten zehirlendim ertesi sabah ise ayağım çatladı şu an alcidayim Kendi kendime combo yaptın olum diyorum :)
aynen kanka senden sonra oldu işte sen uğradıktan sonra saat 2 ye geliyodu. saol allah razı olsun.
bu batikon dedikleri ilaç mı ? eyv hamama da gidicem bi iyileşiyim :D
aynen dedigin gibi abi bıraktım gibi bişey zaten , hiç canım çekmiyo.
Mustafa geçmiş olsun :( bir an önce sağlığına kavuşman dileğiyle, kendine dikkat et.
geçmiş olsun musti.gerçekten üzüldüm..
Kardeşim çok büyük geçmiş olsun :( hiç haberim olmadı istanbuldaydım bilseydim gelirdim,üzüldüm çok :(
tesekkur ettim sağolun allah kimseye yaşatmasın..
musti cok geçmiş olsn kardeşim allah daha beterlerinden korusun.
düşmeyi bilmek cok önemli bi ara kursunu bulup gitmek lazım. can havliyle napcağını kestiremiyip düşüyorsn...
berkay sanada cok geçmiş olsn combonun doruklarına cıkmıssın:)
Musti sende bu aralar nazar var herşey üst üste geldi birde biraz sadaka ver geçmiş olsun
Ah be kardesm cok geçms olsun ya :(
oha :(
kardeşim çok geçmiş olsun motor kazası üstüne sonra bu dikkat et kendine