Çok Geçmiş Olsun RABBİM Acil şifalar versin İNŞAALLAH kötü bi talihsizlik yaşamışsınız kesinlikle bir hayır vardır RABBİM kimseye vermesin..
Printable View
Çok Geçmiş Olsun RABBİM Acil şifalar versin İNŞAALLAH kötü bi talihsizlik yaşamışsınız kesinlikle bir hayır vardır RABBİM kimseye vermesin..
büyük geçmiş olsun kücükken bende camdan iceri girmişim cok pis bi durum bilirim umarım bi an önce iyileşirsin..
Allah beterinden korusun dikiş izlerini de takma artık önemli olan kalıcı bir sorunun olmaması.
20 dikişten bişey olmaz canını sıkma bende 135 dikiş var 2aydır yatıyorum hareketsiz bir şekilde :D iyileşince geçer geçmiş olsun
öncelikle çok geçmiş olsun ''Rabbimiz zulüm etmekten münezzeh ve müberradır. Şayet bir yere veya şahsa bir musibet gelmişse, Cenab-ı Haktan kurtarmasını, korumasını isteriz, fakat bu niyazımızın içinde yine de bir hikmet, bir rahmet, bir maslahat olduğunu düşünürüz. Böyle inandığımız için o musibete, o felakete, o belaya karşı dayanıklılığımız kuvvetlenir, onun bizim üzerimizde bıraktığı ezici ve üzücü tesir azalır. Onun için Efendimiz buyuruyor ki, "Sabır, mü'minin ilk vasfıdır, fakat o sabır da o belaya maruz kalındığı ilk andadır." Sonra sonra hikmeti anlaşılır, o tesir azalır, asıl önemlisi, musibete ilk maruz kalındığında sabırlı olmaktır.'' alıntıdır.
bende 3 hafta önce sol parmağıma çekiç vurdum parmağımı aşağı indiremiyordum doktora felan gittim sarıp yolladılar bir hafta öyle geçti sonra ertesi hafta aynı gün elime yaklaşık 330 kglık makina düştü vinçten nasıl oldu kırılmadı allahın lutfu sadece ezildi o anda paletin altındaki kalas yerinden cıkmasaydı sanırım şuan 10 parmak yazı yazamıyor olacaktım :/ eziklerle atlattım şükür tekrar geçmiş olsun sadakayı eksik etme Sadaka Her Çeşit Bela ve Musibete Karşı Kalkandır
Geçmiş olsun kardeş alalh beterinden korusn
Geçmiş olsun. Allah şifa versin.
geçmiş olsun..
kardeşim bir fakiri falan sevindir...
yanlış hatırlamıyorsam gecenlerde de motor kazası geçirmiştin??
hepinize tek tek tesekkurler .. ewet gecenlerdede motor kazası yapmıstım.
Çok geçmiş olsun Allah acil şifalar versin.
Geçen günüde motor kazası yapmıştın geçmiş olsun. Yaptığın iyilikler önüne gelmiş demek ki ucuz atlatmışsın cam olayını.