arkadaşlar app plakalardan emniyetin mührü kalkmış diye duydum yani bunda sonra 1 mühür olacakmış konu hakkında net bir bilgisi olan varmı acaba
pazartesi itibarı ile emniyette mühür basmıyorlar şöförler odasının mühür oluyor sadece yani tek ufak mühür
inşallah trafik polislerini bilgilendirirler yoksa çok araca mühürsüz diye ceza keserler
HONDA OEM PARTS
MESSENGER:mehmet cetin
tek mühür e döndüler ancak burası türkiye ve APP plaka yasak çift mühür garanti konuşturmaz kimseyi![]()
Viraja Gİrdiğinde Korkmuyorsan, Yavaşsın Demektir. ///M
Dr. Ecu
bende uzun sure çift mühürden yanayım hiç bell olmaz bunların sağı solu![]()
psn&Live id: onursumer
135
├┼┼╕
246R
kendi düşüncem , bu iş tek mühürlü plakası olanlara fena giricek ben dahil cünki anlatamıcaklar polis abilerimize ve kıl olucak yazıcaklar cezayı... imkanı olan cift mühürden şaşmasın![]()
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
merak etmeyin hiç bir şekilde sorun olmaz ve yasa madde çıkınca tüm emniyete tebliğ edilir,yani şuan için tek mühüre geçildi ve trafiğin tr genili bilgisi mevcut,ha olduda bu sebepten ceza yediniz alın belgeyi gidin trafiğe itiraz dilekçesi ile verin iptal etsinler.
abi dediklerinde haklısın ama iş öyle olmuyor sende biliyorsnistanbulda cok genc arkadas var yeni memur olmus ve cok kişi sıkıntılı.
Biz Kaybettik, Cennet Kazandı. Seni Çok Özlüyoruz Kubilay YILDIZ
Trafik mühürü kalktıysa artık trafikten mühür basılamayacak, dolayısıyla zaten kimsenin başka çaresi kalmayacak. Zaten trafikte dolaşan APP li araçların kaç tanesinin plakası çift mühürlü. Çoğu kişi bagajında orj plakalarını saklıyor, polisle karşılaşınca sokiyor onu takıyor kurtuluyor
dolayısıyla artık tek mühürle muayeneye girilebileceğine görede yeni alınan kararla hepimize bir güzellik yapılmış olundu.
bende yakın zamanda çift mühür yaptıranlardanım ama artık 2. mühürün önemi kalmadığına göre ödediğim para bana kapak oldu![]()
'05 Honda CBF 600 SA
'16 Qashqai
Eylül 19 İtibariyle Emniyette Vurulan Büyük Mühür Kaldırıldı Arkadaşlar.Bu Tarihten Sonra Plakalarda Sadece Şoförler Cemiyetinin Vurdugu Küçük Tek Mühür Olucak Bilginize..
Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)