User Tag List

Sayfa 4/4 İlkİlk ... 234
66 sonuçtan 58 ile 66 arası

Konu: Yerli Otomobilin Fiyatı 20k-25k TL Arası!

GokhanRS - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    62 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yaw etoxu hiç demeyin abi birkere. zaten araç daha prototip haLâ üreteceklerde satacaklarda servis hizmeti vereceklerde ohoooo oooooo. zaten kullanmışlar dandik kumaşları dandik jsv saatler. panjurdaki plastik bile sanayilerde fibercilerin kullandığı hazır panjurlardan.

bide 150 bin tl den bahsediliyor. geçin etoxu. yaparlarsa güzel bişiler satılır kazanılır. ama etoxa para veren pişman olur.
    It’s better to walk alone, than with a crowd going in the wrong direction... (Grant)

Owner89 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etox un farları yada stopları ısuzuyla aynıydı

hakan_41 - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etox'un stoplar 106 stopuydu

bu arada konuya döneyim, bu iş yaş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bana kalkıpta demeyin sizin gibiler yüzünden gelişemiyoruz diye ama, gerçekler acıdır, bende istemezmiyim yerli arabamızın olmasını , ama böyle işte

devrim arabaları filmini izlerken ağlamaklı olan bir insanım ben, yanlış anlaşılmıyayım, isterim bende ama , bu devlet ile bu kafa ile zor !

DaRkNeSs- - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı bilalMW Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    neden 90'ları hemen ele aldın? ya da kuştan uçup direk almana getirdin ?

Kuş serisi 70 in ortalarından 2000'nin sonuna kadar sürmedi mi ? Türkiye'de aynı

statü deki otomobillerin marka modellerin artması ne zaman oldu ? çok satıyordu

kuşlar çok satıyordu madem neden 2000 lerin sonrasında yine üretilmedi?

pazardaki araçlarla rekabet edemediği 96 gümrük birliğine girilmesi ve ithal araçların fiyatların düşüp cazip

ödeme koşulları olmasın sakin ? Millet yokluktan kuş serisi aldı sonra sevdi

aralarında bağ oldu gene yokluk o zaman her araba var hikayesini geç. lüks araçlar

vardı tamam. Ama halkın alım gücü olan kaç firma vardı ? adam akıllı otomobil ithalatı ve

zengin marka yerpazesi 90'lar da gelmedi aa 90 ların sonunda kuş serisi nerede? ve +Quatum abinin yorumunun son paragrafı.
    bilal google translate den mi çevirdin yazıyı hiç birşey anlamadım

Alıntı karsiyakaliozi Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    bu işler tamamen tribüne oynamak bence arabaya kadar ne dertler var 0 dan marka yaratmakda kolay deyıl hele turkiye gibi bir ulke için gündem değiştirip eğitimsiz kitlenin gözünde bakın ne kadar büyük ülkeyiz imajından başa bir sey deyil bence tamamen kandırmaca
    tabi işin birde bu boyutu var...

Alıntı hakan_41 Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    etox'un stoplar 106 stopuydu

bu arada konuya döneyim, bu iş yaş !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! bana kalkıpta demeyin sizin gibiler yüzünden gelişemiyoruz diye ama, gerçekler acıdır, bende istemezmiyim yerli arabamızın olmasını , ama böyle işte

devrim arabaları filmini izlerken ağlamaklı olan bir insanım ben, yanlış anlaşılmıyayım, isterim bende ama , bu devlet ile bu kafa ile zor !
    e madem filmi izlemişsiniz,taa o zamanlarda elde hiç imkan alet edevat yokken yapmışız arabayı da şimdi mi yapamayacaz?
    öyle yada böyle devrim otomobili üretildi bir şekilde birileri tarafından engellendi.benzin bahane...
    haa dersen ki yine aynı şekilde engellenir o zaman onun önüne geçmek gerek. yoksa otomobili üretiriz.
    mustafa koç un imkansız demesine de anlam veremedim... uğraşmak istemiyor herhalde. yoksa fiat ların parçaları burada üretilmiyor mu?

senna - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    2 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    yıllarca sağ aynası opsiyonel teybi olmayan arabaları sırayla sattılar düzgün üretilirse tutar hatta direk sıraya girerim ülkeye katkı sağlanır
    körler sağırlar

Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    etox un hala f7r olduğunu bilmeyenlerden çok da sağlam yorumlar beklememek gerek. Bir de daha ortada prototip bile yok. bi çıksın görücüye bi kritize edilsin... cidden sabırsısız.

TigeR - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    23 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Alıntı Chatin Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    ilk çıkan aracın mükemmel olmayacağı zaten kesin ama bir şekilde başlanması lazım. amg denen devin ilk ortaya çıkısı mercedes arabaları alıp evinin garajında modifiye eden akrabalar degil mi? atiker dedim bakın ilk çıktıklarında sorunları olmadı mı oldu. ama zamanla giderildi şimdi kime sorsam sorunsuz olduğunu söylüyor. ki yanlış bilmiyorsam atiker de 100% yerli üretim değil ama zamanla oluyor bunlar hep.

yıllar boyu dış ülkelere milyar dolarlar aktarmadık mı bunun için? hala da aktarıyoruz ne yazık ki. istihdam artsın ve kendi aracımıza binmenin gururunu yaşayalım en azından.

yeni doğan bebekten futbol oynamasını bekleyeyiz ama Messi de doğduğunda bir bebek idi.
    başka söze gerek yok. keşke yapsalar ama yapılmaz bence
    Alıntı Ludacris Nickli Üyeden Alıntı Mesajı göster
    Bmw yaris arabasi al hem en cok silindir onda var

Hakan Burak - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    0 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Bencede yapılmaz. Piyasayı böyle devler kapmışken, yeni bir markaya söz düşmez. Ama yapılacak deyip yapan birisi olursa ayakta alkışlarım.
    New Toy! - 41 AJV 325

gurcell - ait Kullanıcı Resmi (Avatar)
    Post Thanks / Like
    Mentioned
    1 Post(s)
    Tagged
    0 Thread(s)
    Ben şöyle bir soru sorayım.. Yerli otoyu kim öğretecek?

İtalyan lisansı ile üretim yapan Tofaş mı?
    Ford lisansı ile üretim yapan otosan mı?,
    Hyundai lisansı ile üretim yapan Assan mı?

Kim 3-4 milyar dolar harcayıp otomobil fabrikası kuracak?

Bırakın yerli oto üretilecekmiş... Kimi kandırıyorlar? Çaktırmadan gündem soğutmaca. Biz bu yerli oto balonuna vaay bee derken kaç kişi şehit oldu, dolar tarihi zirve yaptı, elektrik ve doğalgaza da %9 zam yapıldı.

Türkiye'de hazır fabrikası olan ve lisans ile üretim yapan hiçbir kimse yerli oto yapmaz, bu devirde de yerli otoyu üretmek için fabrika yatırımını da kimse yapmaz. Öyle 100-200 milyon harcayıp arabayı dizayn etmekle olmuyor bu iş.. Bir de bu arabayı üretmek için fabrika yapacaksınız, yan sanayicileri bu aracı üretmek için ikna edeceksiniz...

Kısacası inanmayın bu işe, bende gönülden isterim bu işin olmasını ama işin fizibilitesi ortada. Çat diye 3-4 milyar doları kim verip fabrika kuracak? Bu parayı verecek olan olaydı gider türk telekomu vs. satın alırdı da ülkemizde kalırdı...

Konu Bilgileri

Users Browsing this Thread

Şu an 1 kullanıcı var. (0 üye ve 1 konuk)